Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На киян очікує шокуючий подарунок ...від влади

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8250 переглядів

Опубліковано - 29.09.2006 20:43 | Всі новини | Версія для друку

На киян очікує шокуючий подарунок ...від влади
На киян очікує шокуючий подарунок ...від влади
Київрада узгодила з Київською міською адміністрацією підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в столиці – все подорожчає в середньому в 3,5 рази.

Таким чином, в середньому плата за житло, газ і 100 кіловатт світла в місяць становитиме: за однокімнатну квартиру, де проживає одна людина – близько 208 гривень, за двокімнатну для трьох людей – 409 гривень, за трикімнатну для сім'ї з чотирьох людей – 561 гривня.

Але рішення про підняття тарифів ще має бути зареєстроване в міському управлінні юстиції. Щоправда, нещодавно Верховна Рада подолала вето президента на закон про запровадження мораторію на підняття цін на газ, тепло і електроенергію, і Віктор Ющенко сказав, що обов'язково його підпише, навіть попросив Верховну Раду пошвидше направити закон йому на підпис. З іншого боку, сьогодні віце-прем'єр Рибак заявив, що уряд проситиме парламент скасувати цей закон, щоб тарифи все ж можна було змінювати.

Від “Аратти”: тобто, якщо правильно розуміти столичну владу, від підвищення тарифів найбільше постраждають найбідніші й молоді сім'ї, оскільки більшість із них мешкають у однокімнатних квартирах, де згідно із “батьківською” турботою народних обранців, сім'я із трьох осіб буде сплачувати 624 грн. на місяць. При тому, що в трикімнатній квартирі, при тарифі 140,25 грн. на одну людину, така сім'я сплачуватиме 420 грн. на місяць. Проте, у столиці, наприклад, та ж сама трикімнатна квартира коштує на вторинном ринку не менше $200 тисяч, що для пересічної сім'ї - фантастична сума. Навідзнаку від народних обранців. І мера, який скромно мешкає у багатоповерховому будинку. Отака вона, обіцяна типу соціальна справедливість від типу “еліти”. Як місцевго, так і державного гатунку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.