Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парти перетворюються в нари

Скандал 9564 перегляди

Опубліковано - 3.10.2006 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Парти перетворюються в нари
Парти перетворюються в нари
Із-за передвиборних обіцянок Януковича-старшого заарештовані рахунки райдержадміністрації.

Із-за передвиборної обіцянки Віктора Януковича Господарський суд в Тернопільській області заарештував рахунки Козовської районної державної адміністрації. Причиною цьому стали події дворічної давності.

У липні 2004 року декілька районів Тернопільської області постраждали від стихійного лиха. Прем'єр-міністр Віктор Янукович тоді побував в найбільш постраждалому селі Плотича, Козовського району. Під час перебування в цьому селі, Янукович дав вказівку: в найкоротші терміни відновити зруйновану, під час стихії, місцеву школу, щоб діти з 1 вересня (2004 року) могли розпочати навчання.

Тоді Тернопільська обласна державна адміністрація звернулася до ВАТ “Тернопільбуд” з проханням провести відповідні роботи в Плотичанській школі. Функції замовника із виконання комплексу робіт були покладені на Козовськую районну адміністрацію, яка гарантувала оплату будівельникам.

За півтора місяців школа в Плотичах була відновлена, і з 1 вересня 2004 року учні сіли за парти в оновлених класах.

А на будівлі учбового закладу з'явився навіть подячний напис: “Школу відбудовано за сприяння В. Ф. Януковича”.

Під час “помаранчевої революції ”селяни подячний напис зняли, а незабаром, після революції в Тернополі почали розповсюджуватися чутки про те, що з “розпіареної” Плотичанської школи відвезли меблі, комп'ютери. Причиною нібито стало те, що “дореволюційна” влада на чолі з прем'єром Януковичем не розрахувалася за проведені роботи. Меблі з школи все ж таки не відвезли, але, як повелося, диму без вогню не буває: Козовська райдержадміністрація в 2004 році так і не розрахувалася з будівельниками, що проводили ремонт школи, і заборгувала підприємству “Тернопільбуд” 658 167 грн.

“Нова влада” на Тернопільщині, природно, теж не поспішала розраховуватися за виконання непрофінансованих обіцянок Януковича.

У результаті - ВАТ “Тернопольбуд” і по нинішній день не отримало зароблених грошей.

На початку цього року “Тернопольбуд” звернувся до господарського суду, який ухвалив рішення про примусове повернення йому грошей і з 10 лютого цього року наклав арешт на грошові кошти Козовської райдержадміністрації.

Не дивлячись на рішення суду, гроші будівельникам до цих пір так і не виплатили. Можливо, місцева влада на Тернопільщині просто чекає, що Віктор Янукович пригадає про свої обіцянки і допоможе розрахуватися з будівельниками?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.