Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Cімейство Засух у Казахстані. Може цілину знайшли?

Правосуддя 8939 переглядів

Опубліковано - 9.10.2006 18:49 | Всі новини | Версія для друку

Cімейство Засух у Казахстані. Може цілину знайшли?
Cімейство Засух у Казахстані. Може цілину знайшли?
Співробітники міліції не змогли вручити повістку екс-губернатору Київщини Анатолію Засусі для надання ним свідчень у справі про нецільове використання бюджетних коштів у розмірі 2 мільйонів гривень.

За інформацією Центру громадських зв’язків МВС, група співробітників міліції у понеділок намагалася вручити повістку Засусі за місцем його проживання, в селі Ковалівка.

Однак охорона будинку не взяла зазначене повідомлення, мотивуючи це тим, що “не уповноважена”.

Водночас намагання співробітників міліції передати повістку через громадську приймальню дружини екс-губернатора депутата Тетяни Засухи, теж не увінчалися успіхом.

Після цього один з керівників управління Держслужби з питань боротьби з економічними злочинами УМВС України в Київській області зателефонував до дружини Засухи з зазначеного приводу, на що отримав відповідь, що вона з чоловіком знаходиться в Казахстані, і коли повернуться до України, невідомо.

Раніше МВС викликало Засуху дати покази у справі про нецільове використання бюджетних коштів у розмірі 2 мільйонів гривень.

Про це повідомив начальник Центру громадських зв’язків МВС України у Київській області Микола Жукович.

Як сказано у повістці, Засуха викликається на 10 годину 10 жовтня до слідчого управління МВС України у Київській області по вулиці Дягтерівська, 15а “для дачі свідчень у справі про нецільове використання коштів у 2 млн. грн.”.

Розкрадання коштів стосується періоду 2003-2004 років. У міліції також не виключили, що після допиту, статус Засухи у справі можуть перекваліфікувати - зі свідка на підозрюваного.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.