Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Евакуацію машин у Києві - скасовано

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7943 перегляди

Опубліковано - 13.10.2006 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Евакуацію машин у Києві - скасовано
Евакуацію машин у Києві - скасовано
Суд Шевченківського району Києва оприлюднив постанову, якою скасували рішення Київської міської ради щодо можливості застосування евакуаторів.

Постанова набере сили через 30 днів. У прес-центрі юридичної фірми "Магістр & Партнери" повідомили про те, що коли рішення набуде законної сили, власники автомобілів "можуть бути упевнені, що знайдуть свою машину на місці її паркування: евакуатори будуть використовуватися тільки для перевезення нетранспортабельних машин, які потрапили в аварію", повідомляє Кореспондент.net.

"Вважаю рішення Шевченківського районного суду Києва правильним, тому що аргументи, представлені позивачем у даній справі, були вичерпними. Я впевнений, що у випадку подачі на апеляцію, в Апеляційного суду не буде підстав змінювати позицію, і рішення не може бути оскаржене надалі", - зазначив Сергій Власенко партнер юридичної фірми.

Представник прес-служби "Магістр & Партнери" повідомила, що позовну заяву від імені приватної особи було подано в Шевченківський райсуд наприкінці серпня.

Розпорядженням Київської міської державної адміністрації "Про заходи для упорядкування відстою транспортних засобів на проїзних частинах вулиць міста Києва" від 28 жовтня 2005 року передбачене блокування коліс і евакуація автомобілів, припаркованних у недозволених місцях на столичних вулицях.

Раніше, у лютому 2006 року, мер столиці Леонід Черновецький як народний депутат України заперечував у суді право КП "Київдорсервіс" блокувати колеса машин-порушників. Він подав адміністративний позов, який 11 квітня Шевченківський райсуд Києва задовольнив.

У червні Вищий адміністративний суд України дозволив навантаження на евакуатори і вивіз на штрафмайданчики неправильно припаркованих автомобілів столиці.

"Газета по-українськи" нагадує, що у вересні комунальне підприємство "Київдорсервіс" оголосило тендер на купівлю 30 евакуаторів. Раніше "Київдорсервіс" закупив 15 евакуаторів до 11 уже наявних.

Київська міська державна адміністрація встановила норму доходу 1 евакуатора 3 тис. гривень на день.

11 діючих зараз евакуаторів щодня евакуюють на штрафмайданчики в середньому 10 автомобілів, у тому числі й ті, які постраждали при аварії.

2004 року Київміськадміністрація доручила "Київдорсервісу" купити автомобілі-евакуатори й обладнання для штрафних майданчиків для боротьби з незаконним паркуванням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.