Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію щодо Грузії в обмін на резолюцію по КНДР

Новини Сакартвело 10050 переглядів

Опубліковано - 13.10.2006 21:41 | Всі новини | Версія для друку

Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію щодо Грузії в обмін на резолюцію по КНДР
Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію щодо Грузії в обмін на резолюцію по КНДР
Рада Безпеки ООН у п’ятницю, 13 жовтня, одностайно ухвалила проект резолюції щодо Грузії, який внесла Росія, повідомив постійний представник РФ в ООН Віталій Чуркін.

"Наш проект стосовно ситуації в зоні грузино-абхазького конфлікту одноголосно підтримали", - сказав Чуркін журналістам, повідомляє Кореспондент.net.

У резолюції міститься засудження Грузії за нагнітання ситуації у Кодорській ущелині і заклик до виконання усіх міжнародних домовленостей. Миротворчий мандат Росії в Абхазії подовжили до 15 квітня 2007 року.

"Єдність світового співтовариства, яке засудило провокаційні заяви Грузії, є досить важливою для нас", - сказав Чуркін журналістам. За його словами резолюцію ухвалили дуже своєчасно, оскільки спостерігачі ООН знайшли у Кодорській ущелині військову амуніцію, що призначалася, найвірогідніше, не для проведення поліцейської операції.

Своєчасність резолюції викликана також тим, що 15 жовтня спливав термін миротворчого мандату Росії в Абхазії, зазначив російський дипломат.

Гешефт по-ООНівськи: Грузія в обмін на Північну Корею

США пішли на компроміс з Росією з грузинського питання в обмін на підтримку нового варіанту американської резолюції по Північній Кореї, який був поширений серед членів Ради Безпеки ООН. Згідно інформації, що поступила, в ньому міститься положення про введення санкцій економічного, невійськового характеру. Штати стверджують, що голосування за проектом може пройти вже в п’ятницю, але Японія, чий представник головує в Раді Безпеки в даний час, вважає вірогіднішим варіантом суботу, 14 жовтня.

США зробили широкий жест у бік Росії, пообіцявши підтримати в Раді Безпеки ООН російський варіант резолюції по Грузії, повідомляє NEWSru.com.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.