Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нікополь: алчевський синдром

Регіональні новини Регіон: Дніпропетровська область 9538 переглядів

Опубліковано - 18.10.2006 20:30 | Всі новини | Версія для друку

Нікополь: алчевський синдром
Нікополь: алчевський синдром
Хоча місцеві комунальники і почали опалювальний сезон вчасно, тепло до квартир жителів міста так і не дійшло. Через аварію на магістральному теплопроводі, місто залишається без тепла вже третю добу.

87 тисяч мешканців Нікополя на Дніпропетровщині через аварію на магістральному трубопроводі залишились без тепла. Аварія сталася зранку 15-го жовтня, ремонтні роботи досі тривають.

Анна Зінченко, директор “Нікопольтеплоенерго”:
“Надзвичайна ситуація виникає, якщо її неможливо ліквідувати за 48 годин. Нашу ситуацію за 48 годин ліквідувати неможливо, у зв'язку із цим, ніхто й не приховує - ситуація така, як є”.

Причиною аварії стало проведення гідродинамічних випробувань. Їх проводили несвоєчасно через те, що обладнання нікопольських тепловиків через півторамільйонний борг було відімкнуте від електрики.

Леонід Малишко, головний інженер “Нікопольтеплоенерго”:
“Ситуація складна, надто складна. З-за відсутності електроенергії ледь вдалося провести ці випробування. Виявлено 24 пориви на теплотрасах, магістралях та міжквартальних розводках”.

Також ремонтним роботам заважає відсутність необхідного обладнання – арматури та труб. Отже, опалювальний сезон у Нікополі розпочнеться не раніше листопада, а поки тепла не буде не тільки в домівках, а й в 16-ти дитячих садочків, 12-ти школах, 11-ти лікарнях та дитячому будинку.

Втім, заможні городяни не сподіваються на швидке вирішення проблеми з опаленням і встановлюють собі автономні котли, а незаможні навіть шуткують – через аварію не доведеться платити за опалення, а це значне заощадження сімейного бюджету.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.