Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Приклад Алчевська надихнув віце-прем'єра

Добробут 9365 переглядів

Опубліковано - 2.11.2006 22:27 | Всі новини | Версія для друку

Приклад Алчевська надихнув віце-прем'єра
Приклад Алчевська надихнув віце-прем'єра
Відтепер українці не можуть встановлювати автономне опалення у своїх квартирах.

За словами віце-прем’єра Володимира Рибака, немає законодавчої бази та висновків СЕС, що регулювали б самостійне обігрівання в оселях.

Тож індивідуальні котли можуть створювати надзвичайні ситуації, шкодити здоров’ю сусідів та перенавантажувати системи газопостачання житлових будинків.

Урядовець зазначив, що встановлення автономного опалення в Україні відбувається хаотично і здебільшого за хабарі. Тож поки фахівці не розберуться у ситуації, його тимчасово припинять.

Володимир Рибак, віце-прем’єр України: “Завтра люди отруяться, завтра станеться вибух – і усі будуть ні при чому. Такого нормативу немає. Тому я ухвалив рішення створити міжвідочу комісію. І я визначив двомісячний темін, щоб ми напрацювали, і це хаотичне встановлення котлів у помешканнях призупинити”.

Від “Аратти”: “компетентність” проффесіоналів вражає. Адже, для встановлення індивідуальних опалювальних приладів, як газових, так й електричних, вже існує ретельно пророблена нормативна база. Вона, до речі, стосується й безпеки експлуатації. Може для пана Рибака це й новина, але жоден такий прилад не може бути введений в експлуатацію без відповідного дозволу газоексплуатаційної організації. Якщо цього не станеться - інспекції, які періодично перевіряють стан побутового газового обладнання - просто відключать споживача. Та, напевно, справа не у приладах, а в інтересах. При чому не громадян, а судячи із усього, конкретного пана Рибака. Бо ж його попередник, в уряді Єханурова, наполягав на тому, що тільки перехід на індивідуальне опалення квартир і зекономить газ, і убезпечить громадян від алчевського синдрому. Проте, звичайно, комунгоспу красти стане важче.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.