Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Соратниця Черновецького перемістить культурний осередок столиці на Окружну

Скандал Регіон: м.Київ 9965 переглядів

Опубліковано - 3.11.2006 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Світлана Зоріна перемістить культурний центр столиці на Окружну
Світлана Зоріна перемістить культурний центр столиці на Окружну
Новий керівник столичного главку культури Світлана Зоріна виступає за спорудження першого в Києві будинку розпусти на Окружній дорозі і пояснить як вести переговори з кримінальними авторитетами в домашніх умовах.

Адміністрація Леоніда Черновецького, 2 листопада, розіслала електронну розсилку для журналістів з презентацією нового керівника Головного профільного управління культури і мистецтв в Київській міськадміністрації. В тексті повідомлялося про високі пізнання Зоріной у сфері юриспруденції.

Проте в повідомленні не зазначалося нічого, що дозволило б Зоріній законно і офіційно отримати таку посаду, не порушуючи постанови про професійні стандарти.

Згідно з вимогами, що пред'являються до учасників конкурсу на посаду начальника управління, кандидат повинен мати вищу освіту в галузі культури і стаж роботи у відповідній сфері не менше сім років. На посаду начальника управління культури КМДА претендували до 20 осіб. Серед них - художній керівник київської оперети, директора музеїв, мистецтвознавці. Разом з тим, переможець конкурсу Світлана Зоріна не відповідає жодному з висунутих офіційних стандартів, пишуть «Подробиці» з посиланням на «From-UA».

Про професійну біографію пані Зоріної відомо, що в 90-і роки вона працювала керівником фірми "Мезокред", яка займалася поставками в Україну горілки і коньяку. Проте в 1999-ого року Світлана Зоріна була звинувачена в контрабанді і якийсь час провела в ув'язненні. Пізніше, в 2002 році Зоріна стала співзасновницею ТОВ "Міжнародна книга", надалі - ЗАТ "Мережа книжкових супермаркетів "Буква".

"До мене підійшла одна людина і сказала: "Потрібно всього 50 тисяч доларів. Ну що таке для тебе ці гроші?" - розповідає Зоріна в одному з своїх інтерв'ю.

З 2001 року Зоріна також починає свою кар'єру як белетриста і зараз є автором книг "Наїзд", "Відстріл", "Розлучення", "Розрив", "Переділ"...

Через декілька днів після призначення Зоріна вийшла з складу фракції БЮТ в міськраді і ввійшла до депутатської групи "Столичні реформи", яка повністю підтримує політику, що проводиться київським мером. На новому посту Зоріна вже встигла зробити низку заяв, одна з яких стала сенсаційною. "Я виступаю за побудову в Києві на Окружний будинку розпусти", - сказала начальник главку по культурі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.