Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Докотилися:Україна опинилася в п’ятірці найбільш непривабливих країн Європи для туризму

Туризм 24170 переглядів

Опубліковано - 14.04.2011 04:26 | Всі новини | Версія для друку

Докотилися:Україна опинилася в п’ятірці найбільш непривабливих країн Європи для туризму
Докотилися:Україна опинилася в п’ятірці найбільш непривабливих країн Європи для туризму
На Всесвітньому економічному форумі опублікували рейтинг туристичної конкурентноздатності країн Європи.

ВЕФ відвів України 38 місце з 42 європейських країн, передає Companion.

До першої п'ятірки рейтингу ввійшли традиційно привабливі для туристів країни. Список очолила Швейцарія, друге місце - за Німеччиною, далі розташувалися Франція, Австрія та Швеція відповідно.

У самому низу рейтингу, разом з Україною, розташувалися Сербія, Вірменія, Боснія та Герцоговина і Молдова.

У рейтингу турконкурентоздатності країн світу Україна опинилася на 85 позиції, тоді як у попередньому звіті країна займала 77-е місце. У 2011 році Україна опинилася на одному рівні з Намібією - 84 і Гватемалою - 86.

Росія, як і в попередньому рейтингу, зайняла 59-е місце серед країн світу, на одному рівні з Уругваєм - 58 і Аргентиною - 60. ТОП-10 світового рейтингу склали США, Велика Британія, Іспанія, Канада і Сінгапур.

Останні три місця в рейтингу дісталися Бурунді, Анголі і Чаду.

Як повідомлялося раніше, глобальна консалтингова компанія Knight Frank опублікувала рейтинг найгірших у світі ринків нерухомості. Україна в ньому відвели третє місце, нагадує “Економічна правда”.

Про проблеми туристичної галузі України, яку Європейська асоціація туроператорів не включила в свій рейтинг найпопулярніших серед туристів європейських країн ми писали рівно п`ять років тому. А з того часу, як бачимо, нічого не змінилося. Дивно, як з такими показниками держава збирається за рік приймати європейський чемпіонат з футболу? Адже вболівальники їдуть до нашої країни не лише подивитися як "двадцять два бугая один м'яч перекочують", а й ознайомитися з країною-господаркою...
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.