Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За що судять тризубівців? За те, що вони випередили прокуратуру?

Пістолетне право Регіон: Запорізька область 8503 перегляди

Опубліковано - 22.04.2011 09:58 | Всі новини | Версія для друку

За що судять тризубівців? За те, що вони випередили прокуратуру?
За що судять тризубівців? За те, що вони випередили прокуратуру?
Прокуратура Запорізької області мала б через суд зобов’язати Компартію демонтувати пам’ятник Сталіну у Запоріжжі, але це зробили активісти ГО ВО “Тризуб” ім. С.Бандери, тому ще можуть попросити оплати за роботу.

Таку думку висловив адвокат обвинувачуваних Сидір Кізін, який водночас очолює Житомирську обласну організацію ВО "Свобода".

"Шкода може бути нанесена тільки у разі набуття права власності на нього. В цьому випадку цей пам'ятник встановлено незаконно. Є припис про його демонтаж та постанова про штраф. Прокуратура Запорізької області мала б через суд зобов'язати Компартію демонтувати пам'ятник. Правда, це зробили хлопці. Вони ще можуть попросити, щоб їхні роботи оплатили", - сказав Кізін.

За його словами, "спочатку хлопцям інкримінували хуліганство, потім – заподіяння збитків у особливо великих розмірах". "Звинувачення - абсурдне. На судовому засіданні прокурору ставили питання: в чому воно полягає? Їх звинувачують у пошкодженні чи знищенні майна? Він на це не зміг відповісти", - зауважив адвокат.

Водночас Кізін зазначив, що адвокати вимагатимуть відшкодування моральних збитків за тримання в СІЗО "тризубівців", звинувачених у пошкодженні пам’ятника Сталіну, а також закриття порушеної проти них кримінальної справи.

Як повідомлялося раніше, "малу архітектурну форму" у вигляді скульптурного зображення Сталіна в Запоріжжі було встановлено 5 травня 2010 року на території Запорізького обкому КПУ.

28 грудня 2010 року невідомі пошкодили бюст Сталіна, відрізавши голову. В новорічну ніч стався вибух на території Запорізького обкому КПУ, внаслідок чого пам'ятник Сталіну було повністю зруйновано.

Правоохоронні органи за підозрою в пошкодженні пам'ятника Сталіну в Запоріжжі затримали понад 10 членів ВО "Тризуб".

13 квітня Жовтневий районний суд Запоріжжя випустив з-під арешту членів ВО "Тризуб" на поруки народних депутатів від "Нашої України".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.