Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МАУП подає до суду на Президента

Правосуддя 9447 переглядів

Опубліковано - 5.12.2006 12:18 | Всі новини | Версія для друку

МАУП подає до суду на Президента
МАУП подає до суду на Президента
Міжрегіональна академія управління персоналом подала до суду на секретаріат і прес-службу Президента за наклеп.

Про це йде мова в повідомленні щотижневика МАУП - газеті "Персонал Плюс".

Як сказано у публікації, відповідачами у справі будуть Державне управління справами — як юридична особа, до складу якого входять і секретаріат і прес-служба, та Віктор Ющенко — як фізична особа.

Причиною позову стала поява на офіційному сайті Президента 15 листопада 2006 року "образливої, наклепницької, неправдивої інформації про факти нетерпимості до євреїв у МАУП".

Як сказано у повідомленні, сума позову "буде значною, враховуватиметься і особа, і організація, які поширили брехливу інформацію, а також ступінь шкоди, заподіяної діловій репутації МАУП".

"Жаль, що Президент України стрімко втрачає не тільки рейтинг довіри серед українців, а й елементарну порядність і вдячність до справді української організації, яка не тільки прихистила його у важкі часи, а й першою стала на захист демократії і свободи від злочинного кучмізму", - пише газета.

Те, що говорить МАУП, — це гірка правда, хоч подобається це кому чи ні, як і той факт, що Ющенко оточує себе не тільки не патріотами, а й особами, яких навіть важко назвати синами і дочками України. Оце і є справжній факт нетерпимості до українців, про що багато написано і що давно варто взяти до уваги нашому "українському Президентові".

На думку "Української правди" (до речі, - посада першої державної особи України пишеться з великої літери - Президент, - прим. "Аратти"), орган МАУП газета "Персонал Плюс" раніше неодноразово розміщала нібито антисемітські статті. І що відомі українські громадські діячі звертали увагу влади на цей факт (як правило, кількість таких діячів є велична постійна, - Кацман і Рабінович, плюс кілька маргиналів з єврейських кіл. - прим. "Аратти").

Хоча, за законом, якщо є встановлені факти розпалювання міжнаціональної ворожнечі (антисемітизму, зокрема), то де порушені кримінальні справи із цього приводу? Наскільки відомо їх ніколи не було, і до цих пір немає. Також всім добре відомо, що МАУП завжди виграє всі судові позови, які пред'являють йому з приводу нібито антисемітизму.

Раніше Господарський суд Києва відновив права 26 філіалів МАУП, ліцензії яких були анульовані Міністерством освіти і науки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.