Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ватикан визнав йогу і Гаррі Поттера сатанізмом

Духовний світ 21039 переглядів

Опубліковано - 2.12.2011 22:26 | Всі новини | Версія для друку

85-річний Габріель Аморт вважає, що заняття йогою ведуть до зла
85-річний Габріель Аморт вважає, що заняття йогою ведуть до зла
Головний екзорцист Ватикану отець Габріель Аморт зарахував йогу до сатанізму. 85-річний священник вважає, що заняття йогою ведуть до зла.

На думку Аморта, йога здається невинною, оскільки передбачає розслаблення тіла, але насправді є витівкою диявола, тому що пов'язана зі східними релігіями, заснованими на помилковій вірі в реінкарнацію. Отець Аморт вважає, що потрібно триматися від йоги подалі.

Крім того, до чортівні священик зарахував і книги про Гаррі Поттера. На його думку, ці книги пов'язані з магією, а значить, ведуть до диявола.

"Сатана завжди ховається і те, що він найбільше хоче, - це щоб ми не вірили в його існування", сказав отець Аморт. "Він вивчає кожного з нас і наші тенденції до добра і зла, а тоді пропонує спокуси".

Наука не може пояснити існування зла, додав Аморт, який стверджує, що провів 50 000 обрядів вигнання диявола до виходу на пенсію в 2000 році. Він одночасно є засновником і довічним почесним президентом Міжнародної асоціації екзорцистів, яку й заснував у 1990 році.

Не дивно, що улюбленим фільмом Аморта є фільм-жахів 1973 року - "Той, що виганяє диявола".

Хоча зауваження єзуїта може видаватися маренням одержимого, Папа Бенедикт якось вже попереджав про "приховані спокуси" в книгах про Поттера.

Папа також попередив, що йога "може перерости в культ тіла".

Італійська асоціація йоги назвала заяви священика обурливою, нагадавши, що йога не є релігійною практикою.

Іншу гучну заяву днями зробив провідний астроном Ватикану Гай Консольманьо. Виступаючи на британському науковому фестивалі, він запевнив, що Ватикан лояльно ставиться до ідеї можливого існування позаземної цивілізації. Більше того, сам готовий хрестити інопланетянина, але "тільки якщо той сам попросить".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Духовний світ»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.