Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Послідовники Вишинського вирішують: чи витримає Тимошенко тортури, чи ні

Пістолетне право 5922 перегляди

Опубліковано - 8.12.2011 14:44 | Всі новини | Версія для друку

Послідовники Вишинського вирішують: чи витримає Тимошенко тортури, чи ні
Послідовники Вишинського вирішують: чи витримає Тимошенко тортури, чи ні
Суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Трубніков, який проводить виїзне засідання у камері Лук’янівського СІЗО, оголосив перерву для вирішення питання про те, чи може Юлія Тимошенко брати подальшу участь у процесі.

Про це повідомив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко, передає прес-служба «Батьківщини».

За його словами, це відбулося після того, як працівники СІЗО підвередили погіршення стану здоров’я Юлії Тимошенко.

«Викликали і допитали лікаря слідчого ізолятора, який зазначив, що Тимошенко дійсно у тяжкому стані, що вона дійсно не може зараз продовжувати брати участь у цьому фарсі, а також сказав, що за останні 3 години больовий синдром Тимошенко значно збільшився», - повідомив захисник.

«Після цього суддя оголосив перерву до 14:15 для того, щоб приймати рішення - чи продовжити катування сьогодні, чи переносити катування на завтра», - сказав Сергій Власенко.

Він наголосив, що більш «нахабного, цинічного та нелюдського суду» він у своєму житті не бачив.

«Я не радив би нікому приймати участь у такому фарсі, бо на це неможливо дивитися», - підкреслив захисник.

«Коли слідчий із серйозним виразом обличчя обговорює питання, які вже були давно вирішені Верховним Судом у 2005 році і робить з цього якісь псевдо сенсації і при цьому вимагає від людини, яка лежить у ліжку, щоб його слухали та реагувала, - це абсолютно абсурдні речі», - сказав Сергій Власенко.

Він підкреслив, що всі обвинувачення, пред’явлені Юлії Тимошенко у справі ЄЕСУ, уже були вивчені Верховним Судом, а справи були закриті через відсутність в діях Тимошенко складу злочину.

«Тепер вони придумали виїзні засідання. Але згадайте, коли ми просили в Печерському суді переїхати в інший великий зал для того, щоб усі могли вміститись, нам сказали, що це не передбачено законом. А тепер суд у Лук’янівському СІЗО для Тимошенко передбачає закон», - обурився захисник.

Сергій Власенко додав, що протягом усього судового засідання Юлія Тимошенко лежала та зробила кілька заяв про те, що стан її здоров’я погіршився і вона не може навіть поворухнутися.
Колаж, що з`явився сьогодні в мережі Facebook: “Виїзне засідання Шевченківської районної інквизиції в Лук`янівському СІЗО м.Києва”
Колаж, що з`явився сьогодні в мережі Facebook: “Виїзне засідання Шевченківської районної інквизиції в Лук`янівському СІЗО м.Києва”

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.