Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький влаштував чергове шоу для медіа

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8545 переглядів

Опубліковано - 13.12.2006 19:45 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький влаштував чергове шоу для медіа
Черновецький влаштував чергове шоу для медіа
Сьогодні київський мер Черновецький презентував власну версію силового протистояння у столичній мерії. Вона дещо відрізняється від відеоряду, показаного на всю Україну телеканалами.

Трансляція ТРК "Київ" останнього засідання Київради була перервана під час промови Юлії Тимошенко через відсутність у залі головуючого.

Про це заявив київський мер Леонід Черновецький, відповідаючи на питання журналістів.

"Трансляція була перервана, тому що вона можлива лише тоді, коли є головуючий, якщо його нема – сесії нема", - заявив він.

"Для піару Юлії Володимирівни хай вона платить вам бабки і йде до вас телеканали", - додав він.

Водночас Черновецький закликав журналістів бути присутніми на засіданнях Київради і сказав, що він усіляко сприятиме свободі слова.

Разом з тим, відповідаючи на питання телеканалу СТБ, чому він проводив сесію в туалеті, Черновецький звинуватив журналіста у брехні: "Підіть у туалет, і ви там почуєте ще більш цікаву інформацію. Будьте в собі, я стверджую, що все, що ви кажете – образа. Якщо ви не хочете позовів, не кажіть дурниць".

На репліку, що це цитата Тимошенко, а не власна здогадка, Черновецький заявив, що журналіст неправильно ставить питання.
Водночас у розмові з "Українською правдою" Черновецький повідомив, що засідання проводилося на 10-му поверсі.

При цьому він заявив, що не блокував ліфти і входи меблями, оскільки "в принципі на таке не здатен".

"Але те, що там були вжиті якісь заходи, думаю, це правда", - додав мер.

Також Черновецький запросив журналістів до сесійної зали і показав їм меблі та обладнання, начебто потрощені депутатами БЮТ.

У залі можна було побачити розтрощені вщент стільці, які валялись навколо президії, а також зіпсовані комп’ютери та систему для голосування, в тому числі викручені мікрофони.

Водночас журналісти, які працюють у Київраді, повідомили, що у вівторок увечері, коли депутати БЮТ, "Наша Україна" та блоку Кличка залишили зал, меблі були в порядку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.