Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки беспредєлу. У Миколаєві на очах ДАІ наїхали на журналіста «Дорожнього контролю»

Пістолетне право Регіон: Миколаївська область 7071 перегляд

Опубліковано - 4.04.2012 16:14 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки беспредєлу. У Миколаєві на очах ДАІ наїхали на журналіста «Дорожнього контролю»
Хроніки беспредєлу. У Миколаєві на очах ДАІ наїхали на журналіста «Дорожнього контролю»
У Миколаєві невідомий водій навмисне здійснив наїзд на журналіста газети «Дорожній контрол»ь Віталія Косенка.

Зокрема, 2 квітня в Миколаєві близько 12.00 на вул. Пушкінській представники «ДК» зупинилися біля наряду ДПС ДАІ й почали знімати роботу міліціонерів на відеокамеру. Журналісти побачили, що на задньому сидінні машини патруля лежать два напівзаповнені протоколи. Подібні протоколи були зафіксовані в Запоріжжі раніше.

«Дорожній контроль" відразу ж викликав чергового ДАІ. Після цього до патруля ДАІ під’їхав невідомий водій «Лади» і в нецензурній формі запитав, що знімають журналісти. Водій почав погрожувати фізичною розправою журналістам "ДК" і знищенням відеокамери. Видання зазначає, що водій був явно незадоволений тим фактом, що "ДК" знімав працівників ДАІ. "Езжай в Херсон и там беспредель, понял или нет?", - заявив водій журналісту «ДК» Косенку.

Видання також зазначає, що активісти "Дорожнього контролю" раніше не зустрічалися з цим громадянином і не говорили, що вони з Херсона, тобто, "захисник ДАІ" чудово знав, із ким спілкується і навмисно погрожував журналістам.

Після невеликої суперечки водій сів у свій автомобіль і через відкрите скло повідомив, що чекатиме на В.Косенка на виїзді з міста. Журналіст "ДК" попросив співробітників ДАІ, які стояли поруч, припинити незаконні дії. В цей час водій різко рушив і збив Віталія, травмувавши йому ноги.

Відразу після інциденту, зазначає видання, водій «Лади» заявив місцевим журналістам, що коли його машина почала рушати з місця, один із чотирьох чоловіків, які підійшли до його автомобіля, нібито сам кинувся на капот його автомобіля, імітуючи ДТП. Цю версію підтвердили й працівники ДАІ. Проте видання має в своєму розпорядженні відеозапис, який свідчить про інше.

Після ДТП Косенка доставили до місцевої лікарні. У зв’язку з тим, що травми не були небезпечними, журналіста виписали того ж дня і він разом із рештою активістів "ДК" повернувся до Херсона. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, журналісту було поставлено діагноз: забій шийного відділу хребта й забій обох колінних суглобів.

За інформацією миколаївських автомобілістів, водій «Лади» на ім’я Сергій - колишній співробітник ДАІ. Водії говорять, що цей громадянин часто виступає свідком при складанні адміністративних протоколів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.