Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дикунська навала. Забудовники не припинятимуть руйнувати Андріївський узвіз

Скандал Регіон: м.Київ 6973 перегляди

Опубліковано - 13.04.2012 15:41 | Всі новини | Версія для друку

Дикунська навала. Забудовники не припинятимуть руйнувати Андріївський узвіз
Дикунська навала. Забудовники не припинятимуть руйнувати Андріївський узвіз
Щонайменше ще два будинки хочуть реконструювати на вул. Андріївський узвіз, що в Києві. Загалом же там планують побудувати понад 10 нових об’єктів.

Про це заявив голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець на прес-конференції.

"Я маю лист прокурора міста Києва. Виявляється, прокурор знає, який наступний будинок буде зруйнований. Йдеться про будинок №18, в якому зараз знаходяться художники", – розповів голова комісії КМДА.

Він показав листа прокурора із таким змістом: "На замовлення ТОВ "Авіантбуд", яке є власником цього будинку, землевпорядною організацією розроблено проект землеустрою щодо відведення вказаної земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових апартаментів з офісним центром, закладами торгівлі, громадського харчування та підземним паркінгом".

"Це означає, що на місці того будинку, в якому зараз знаходиться 18 художніх майстерень, буде побудовано інший будинок, – говорить Бригинець. – Однак є ще 36-й будинок, де також перебувають художники. Уже розглядається питання про продаж цього будинку з аукціону. Що буде з будівлею, яку орендує спілка художників, якщо її продадуть з аукціону – невідомо. Але це робить адміністрація, це подання КМДА".

Мало того, за словами Бригинця, на Андріївському узвозі й на прилеглих до нього вулицях планується розмістити від 10 до 15 різних об’єктів. Зокрема хочуть побудувати два будинки на перетині Андріївського узвозу і Боричевого Току.

"Там уже виділена ділянка, Київрада за це проголосувала, для будівництва суспільно-громадського центру. Також є незабудоване місце навпроти музею Кавалерідзе. Швидше за все, будівництво там розпочнеться достатньо скоро. Адже людям, які орендують там території для торгівлі, уже не продовжують угоди", – зазначив Бригинець.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.