Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Банківський чек Мерилін Монро спростовує версію її самогубства?

Невідоме 21924 перегляди

Опубліковано - 10.07.2012 02:52 | Всі новини | Версія для друку

Банківський чек відроджує сумніви щодо обставин смерті Мерилін Монро півстоліття тому
Банківський чек відроджує сумніви щодо обставин смерті Мерилін Монро півстоліття тому
За день до своєї загадкової смерті голлівудська зірка Мерилін Монро підписала чек на купівлю ненайдорожчого комода, що відроджує сумніви щодо обставин її смерті і спростовує версію самогубства.

«Півсвіту мріяло опинитися в ліжку з Мерилін Монро, а ось заповітною мрією найкрасивішої жінки у світі, отже, був комод», - пише Анджело Акуаро в статті, опублікованій на сайті газети La Repubblica, задаючи питання: - «Навіщо людині, яка вирішила накласти на себе руки, підписувати чек напередодні вирішального кроку, щоб привезти до оселі не найдорожчий предмет меблів?», дає переклад статті InoPressa.

Чек на суму в $ 228,80 на купівлю білого комода в меблевому магазині Pilgrim в Лос-Анджелесі датований 4 серпня 1962 року, - тобто він був підписаний за день до трагічного 5 серпня, коли було виявлено тіло кіноактриси.

«Безумовно, на торгах в Heritage Foundation у Беверлі Хіллз, де будуть виставлені ще 15 предметів, що належали Мерилін, первісна ціна буде набагато вищою: $ 8000. Але чому саме цей чек може стати ключем до розгадки нескінченного детектива?», - пише автор статті.

За словами відомого психолога Девіда Бернштейна, люди, що опинилися на грані самогубства, дуже часто проявляють свої наміри в інших видах самогубств: наприклад, вони витрачають і витрачають. Процес здійснення придбань дозволяє відчути себе краще, в певній мірі така вільна поведінка здатна очистити мозок і гаманець. Але саме в цьому і полягає дивина. Монро купує всього лише один предмет, більш того, предмет, який використовується щодня. І цей чек вказує на те, що людина має намір ще довго ходити по цій землі.

«Якщо ми проведемо "психологічну аутопсію", то цей чек - найбільш інтригуюча знахідка. Він наводить на думку про те, що Монро не мала наміру вмирати», - повідомляє журналіст La Repubblica.

«В ту трагічну ніч у Мерилін мало відбутися побачення з Робертом Кеннеді, але він так і не прийшов, через що актриса впала у відчай і перебувала в стресовому стані. Іншими словами, таємниця залишається нерозгаданою: чи було передозування барбітуратами нещасним випадком чи відчайдушним вибором?», - зазначає автор.

* * *

Мерилін Монро (справжнє ім’я: Норма Джин Мортенсен (Бейкер)) померла 5 серпня 1962 року в Брентвуді (Каліфорнія) у віці 36 років від смертельної дози снодійного. Існує багато трактувань причин її смерті — за деякими версіями Монро була вбита.

Існують п’ять основних версій причини її смерті:

- вбивство, здійснене спецслужбами за наказом братів Кеннеді для запобігання оголошення їх сексуальних зв’язків;

- вбивство, здійснене мафією;

- передозування наркотиків;

- самогубство;

- трагічна помилка психоаналітика актриси Ральфа Грінсона, що прописав пацієнтці прийняти хлоралгідрат після прийнятого нею нембутала.

Яка була істинна причина — невідомо до цього часу.

Відразу після смерті акторки версія про передозування наркотиків широко обговорювалися в американській пресі, викликавши ефект Вертера, в результаті чого сотні американців послідовали її прикладу
Чек на суму в $ 228,80 на купівлю білого комода в меблевому магазині Pilgrim в Лос-Анджелесі датований 4 серпня 1962 року, тобто він був підписаний за день до трагічного 5 серпня, коли було виявлено тіло кіноактриси
Чек на суму в $ 228,80 на купівлю білого комода в меблевому магазині Pilgrim в Лос-Анджелесі датований 4 серпня 1962 року, тобто він був підписаний за день до трагічного 5 серпня, коли було виявлено тіло кіноактриси

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.