Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українців найбільше турбує безробіття і корупція – опитування

Громадська думка 7733 перегляди

Опубліковано - 24.07.2012 17:47 | Всі новини | Версія для друку

 Українців найбільше турбує безробіття і корупція – опитування
Українців найбільше турбує безробіття і корупція – опитування
Найважливішими для країни українці вважають загрозу безробіття і корупцію в органах влади. Зростання цін і безробіття – такі явища українцям загрожують особисто.

Про це повідомляє Міжнародний республіканський інститут у Вашингтоні, посилаючись на дослідження, яке провели в Україні в травні та на початку червня цього року.

Крім того, згідно з результатами опитування, кількість українців, які вважають, що держава рухається у хибному напрямку, зменшилася. Якщо у березні сумніви щодо курсу України мали 73% учасників опитування, то на початку літа – вже 66 відсотків. При цьому лише 14 відсотків українців вважають, що держава рухається у вірному напрямку.

На запитання про те, який міжнародний економічний союз Україна має обрати, 37 відсотків обрали Європейський Союз, 41 відсоток – Митний союз за участі Росії, Білорусі й Казахстану. Найтепліше українці ставляться до Росії (60 відсотків). До Польщі 44 відсотки опитаних ставляться добре, а 47 – нейтрально. До США переважає нейтральне ставлення – 54 відсотки (позитивно – 25).

Лише кожен п’ятий учасник опитування (19 відсотків) вважає, що наступні парламентські вибори в Україні будуть вільними і справедливими. Ця цифра мало змінилася порівняно з подібними опитуваннями у листопаді 2011 та березні цього року, наголошує Міжнародний республіканський інститут.

На його замовлення опитування провела в Україні соціологічна група «Рейтинг», а дослідження аналізували Baltic Surveys/The Gallup Organization. Міжнародний республіканський інститут, який є американської громадською організацією, повідомляє, що проводить опитування в Україні для того, щоб допомогти своїм політичним партнерам краще сформулювати свої програми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.