Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький дає задній хід у тарифному питанні

Регіональні новини Регіон: м.Київ 10801 перегляд

Опубліковано - 29.12.2006 23:02 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький дає задній хід у тарифному питанні
Черновецький дає задній хід у тарифному питанні
Тарифи на комунальні послуги в Києві таки зростуть. Утім, не у 3,4 рази, як повідомлялось раніше, а в 1,9 рази. Про це у п’ятницю сповістив київський міський голова.

Проте ще учора секретар Київради Олесь Довгий озвучив дещо іншу цифру. За його словами, ціни підвищаться у 2,5 рази для заможних киян і в 1,9 - для малозабезпечених жителів столиці. Квитанції до киян з новими цифрами надійдуть вже на початку січня - чиновники радять платити.

В останні дні року під касами банків - черги. Кияни намагаються увійти в новий рік без боргів. З 1 січня ще місяць тому їм обіцяли більш ніж утричі підняти тарифи. Реакція багатьох виражається короткою фразою: нема слів.

Однак столичні житлово-експлуатаційні контори поки що в очікуванні. Квартплату по-новому - у 3,4 рази перерахували, але що писати людям у квитанціях, які вони почнуть отримувати з 4 січня, не знають.

Головний бухгалтер ДЕЖ №905: «У нас ще ці тарифи ніяк не розписані... Єдине, дали розпорядження на збільшення тарифів».

Ситуацію прояснив київський міський голова. Мітинги і протести столичної опозиції і тверда позиція Міністерства юстиції, вочевидь, таки далися взнаки. Тарифи, порадував Леонід Черновецький, зростуть, але не в 3,4, а в 1,9 рази. Тим часом київський мер погоджується, що буде частина людей, які не платитимуть. Але цей частина невелика - за його прогнозами, відсотків 10. Однак обіцяє, неплатників жорстоко не карати.

Леонід Черновецький, київський міський голова:
«Нынешняя власть не допустит выселения ни одного человека, ни из одной квартиры. Пока я живой, никто не потеряет жилплощади».

Тим часом перший заступник мера Анатолій Голубченко додає: платити більше таки доведеться. Вже у січні надійдуть квитанції з новими тарифами. Якщо ж борги зростатимуть, у мерії розглядають варіант продажу майна неплатника.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.