Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під час перебування гаранта у Дніпрі, ДАІ не пропускала навіть “швидкі” до хворих

Скандал Регіон: Дніпропетровська область 8580 переглядів

Опубліковано - 13.09.2012 11:01 | Всі новини | Версія для друку

Під час перебування гаранта у Дніпрі, ДАІ не пропускала навіть “швидкі” до хворих
Під час перебування гаранта у Дніпрі, ДАІ не пропускала навіть “швидкі” до хворих
У Дніпропетровську 11 вересня під час приїзду у місто президента Віктора Януковича не дозволяли проїхати навіть машинам “швидкої”.

Про це пишуть мешканці Дніпропетровська на форумі видання gorod.dp.ua.

"Вулиця Старокадакська перед аеропортом. Швидкій не дають проїхати", - повідомив місцевий мешканець.

За його словами, даішник накричав на водія скорої: "Обклав триповерховим матом водія швидкої з серії: мені пофіг, ти тупий дебіл, там Президент".

"Йому у відповідь водій: "там людина помирає", - передав діалог користувач.

"Ви б чули як водій швидкої з ним лаявся. У даішника броня – наказ є наказ", - додав він. "Хотілося б, щоб на місці помираючої людини були близькі тих покидьків, які віддали накази блокувати проїзд навіть швидкої", - написав обурений користувач.

Як повідомлялось, 11 вересня Янукович провів у Дніпропетровську нараду з питань підтримки реального сектору економіки, де у выдповідь на прохання міністра економіки Петра Порошенка допомогти у вирішенні питання введення утилізаційного збору на російські автомобілі, пообіцяв «повідривати голови голови» чиновникам.
"Що ви розповідаєте і кому ви розказуєте? Я вам голови повідриваю, дуже скоро. Відразу після виборів, якщо ви будете розповідати і не робити. Я про це сказав прем’єр-міністрові і сьогодні вам кажу, всім іншим, хто сидить тут у першому ряду. Півтора місяці залишилося. Хочете грати в політику – пограєте в політику. Оповідачі", – відповів на прохання Янукович.

Як повідомлялося раніше, 29 серпня у зв’язку з приїздом Януковича у Донецьк, працівники ДАІ, крім обмеження руху, заборонило водіям залишати машини вздовж тротуарів. Загалом центр міста виглядав майже безлюдним.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.