Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. З початку року на ремонт лікарні для високопосадовців витратили майже 140 млн

Добробут 5085 переглядів

Опубліковано - 25.09.2012 10:32 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. З початку року на ремонт лікарні для високопосадовців витратили майже 140 млн
Україна для людей. З початку року на ремонт лікарні для високопосадовців витратили майже 140 млн
Клінічна лікарня «Феофанія» Державного управління справами 17 вересня за результатами тендерів уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільше – 38,00 млн грн. – отримає ПАТ «ХК «Київміськбуд», яке має до кінця року провести капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу №3. В тому числі потрібно відремонтувати інженерні мережі, комунікації, встановити автономний генератор, замінити чотири ліфти в будівлі харчоблоку, реконструювати насосну станцію.

Нагадаємо, в цьому корпусі «Феофанії» в 2010 році після перенесеного інфаркту лікувалася радник президента України Ганна Герман. Наприкінці 2010 року Держуправління справами замовило ремонт п’ятого поверху блоку В корпусу №3 зі встановленням обладнання в палаті інтенсивної терапії на суму 19,25 млн грн.

В січні 2011 року віце-прем’єр Борис Колесніков переніс інфаркт і також потрапив на лікування у цей корпус «Феофанії». В бюджеті 2011 року фінансування лікарні було збільшено зі 138 млн грн. до 193 млн грн.

Окрім ремонту корпусу №3 лікарня ДУС також замовила капітальний ремонт приміщень аптеки адміністративно-побутового корпусу вартістю 1,10 млн грн., приміщення клубу-їдальні за 2,79 млн грн., будівлі компресорної з пристосуванням під приміщення для обслуговування медичних конференцій та форумів за 3,43 млн грн., патолого-анатомічного корпусу за 4,05 млн грн.

Передбачено роботи щодо заміни та встановлення систем електропостачання, освітлення, опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, кондиціювання повітря, телефонізація, компютерізація, протипожежні комплекси. Ці роботи виконають ПП «Термодистиляція» і ТОВ «СТС-Генпідряд».

Загалом з початку 2012 року «Феофанія» провела тендери на 139,85 млн грн.

Як повідомлялось, нещодавно лікарня «Феофанія» придбала мультиспіральний комп’ютерний томограф вартістю 32,00 млн грн.

Нагадаємо, крім того в Україні 17% усіх загальнодержавних видатків Міністерства охорони здоров’я витрачається на на санаторії для чиновників і депутатів.

Водночас, на реконструкцію і підтримання діяльності державних резиденцій президента Віктора Януковича з початку року було виділено понад 150 млн гривень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.