Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ займеться 80-річною бабусею, яка агітувала проти «регіоналів» [відео]

Пістолетне право Регіон: Херсонська область 13952 перегляди

Опубліковано - 10.10.2012 00:08 | Всі новини | Версія для друку

СБУ займеться 80-річною бабусею, яка агітувала проти  «регіоналів» [відео]
СБУ займеться 80-річною бабусею, яка агітувала проти «регіоналів» [відео]
Днями в селищі Каланчак Херсонської області 80-річна місцева мешканка Наталія Корокліцька роздавала на вулиці листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів на парламентських виборах. Пізніше до неї навідалися силовики.

Як повідомляє блогер jobsbu, до пенсіонерки навідалися співробітники міліції. Спочатку літню жінку вшанували присутністю не рядові правоохоронці, а начальник місцевої міліції Ігор Яриш, який приїхав на сірій «Шкоді Октавія» разом зі своїм підлеглим Олександром Сорокіним, пишуть «Економічні Ізвєстія».

Міліціонери розповідали старенькій, що поширювати такі листівки не можна. У розмові вони проговорилися, що отримали дзвінок про поширення листівок від київського управління Служби безпеки України.

Однак, на щастя, до бабусі прийшов онук, і міліціонери поспішно сіли в машину і поїхали, сказавши, що зараз приїде дільничний.

Пізніше, на автомобілі «Жигулі» приїхало ще двоє працівників міліції: дільничний села Паризька Комуна Каланчацького району Артем Оганісян і дільничний району «Партизан» селища Каланчак, де проживає Наталя Петрівна, Сергій Гайдамака. Вони увірвалися у двір і стали погрожувати жінці.

Питали, хто знімав роздачу листівок на відео, і змушували підписати аркуш паперу, на якому написали власноруч: «Йшов чоловік, дав листівку і зняв мене на камеру». Онук, який до того часу відійшов, вчасно приїхав і вигнав міліціонерів з двору. Наталія Петрівна нічого не підписала.

Пізніше міліціонери пішли до її сусідки, яка також була на відео, і почали випитувати, хто і коли її знімав. Сусідка відмовилася розповідати. Міліціонери в результаті поїхали ні з чим.

Як відомо, в Інтернеті з’явилося відео, де 80-річна Наталія Петрівна в рамках кампанії «Помста за розкол країни» роздає листівки проти Партії регіонів і пояснює, чому вона це робить. Наталія Петрівна, напевно, була настільки переконливою у своєму відеозверненні до співгромадян, що це викликало занепокоєння у влади і стало причиною залякування з боку працівників міліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.