Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нинішня влада відверто знущається над фронтовиками: у Керчі замість пам’ятника воїнам-десантникам встановили казна-що

Регіональні новини Регіон: Автономна республіка Крим 8165 переглядів

Опубліковано - 11.10.2012 03:36 | Всі новини | Версія для друку

Нинішня влада відверто знущається над фронтовиками: у Керчі замість пам’ятника воїнам-десантникам встановили казна-що
Нинішня влада відверто знущається над фронтовиками: у Керчі замість пам’ятника воїнам-десантникам встановили казна-що
Пам`ятник швидше нагадує героїв відомої дворової пісеньки про армію. Тієї, в якій співається про Афанасія «сім-на-вісім», що біжить по полю...

«Біжить по полю санітарка,
Звать Тамарка, всьо в порядку...»


Зникнення на пострадянському просторі інституту худрад призвело до катастрофи - в монументальне мистецтво полізли шаромижники, відверті шахраї.

«Ось цих карикатурних персонажів ставлять в Керчі, - це неподобство називається «пам’ятником морякам-десантникам». Відкривати збираються 1 листопада - в день річниці початку Керченсько-Ельтігенської десантної операції», пише на своїй сторінці в ЖЖ блогер drugoi.

Скульптура заввишки кілька метрів. На ній - два десантника і санітарка. Цікаво, що обличчя в усіх трьох - абсолютно однакові.

Новий пам’ятник, що має назву «Матрос, солдат і дівчина-санінструктор» обійшовся міській скарбниці в 999 тисяч 700 гривень. Його відкриття планувалося на День міста, але на прохання ветеранів, перенесено на 1 листопада, - на день річниці початку Керченсько-Ельтігенської десантної операції.

Як повідомляє керченьський сайт kerch.fm, автор ескізу - скульптор Віктор Будін. Він відомий, як співавтор пам’ятників керченському школяреві-прибиральникові, рибацькому улову, О.С.Пушкіну та інших. Також Будін є співавтором надгробного пам’ятника вбитому в 90-х роках віце-прем’єру АРК, колишньому меру Керчі Олександру Сафонцеву.
Цих карикатурних персонажів з однаковими обличчями та пропорціями «сім-на-вісім, вісім-на-сім»  ставлять в Керчі, - це неподобство називається «пам’ятником воїнам-десантникам». Фото - kerch.fm
Цих карикатурних персонажів з однаковими обличчями та пропорціями «сім-на-вісім, вісім-на-сім» ставлять в Керчі, - це неподобство називається «пам’ятником воїнам-десантникам». Фото - kerch.fm

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.