Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українців не збираються на Майдані відстояти своє право вибору

Громадська думка 7304 перегляди

Опубліковано - 12.10.2012 16:38 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українців не збираються на Майдані відстояти своє право вибору
Більшість українців не збираються на Майдані відстояти своє право вибору
70,9% опитаних фондом “Демініціативи” і КМІС не готові вийти на вулицю із протестом, якщо будуть впевнені, що результати виборів Верховної Ради сфальсифіковані.

Про це свідчать результати опитування.

При цьому 17,5% опитаних готові вийти на вулицю з протестом проти таких результатів виборів, а 11,6% - складно відповісти.

При цьому серед виборців "Свободи" вийти на вулицю з протестами проти фальсифікації виборів готові 36%, серед виборців партії "Батьківщина" - 31% а серед виборців Партії регіонів тільки 11%.

Також респондентам було поставлено питання, що для них буде доказом того, що вибори сфальсифіковані.

При цьому можна було дати кілька відповідей.

Для 21,2% найбільшим доказом фальсифікації буде те, що вони особисто побачать багато порушень під час виборчої кампанії, для 20,2% - ніякі докази не потрібні, оскільки вони й так знають, що вибори будуть сфальсифіковані, для 18,1% доказом фальсифікації стане порушення, яке вони особисто побачать на виборчих дільницях у день голосування.

Для 15,3% - якщо результати виборів не визнають міжнародні спостерігачі, 14,3% - якщо занадто довго будуть рахуватися голоси після виборів, 12,3% - якщо про фальсифікації скажуть політики, яким вони довіряють, 6,2% - якщо не переможе партія, за яку вони проголосували.

5,1% упевнені в тому, що результати в кожному разі не будуть чесними, якщо у виборах не братимуть участі колишній прем’єр Юлія Тимошенко й колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Крім того, 48,3%, відповідаючи на запитання, чи допоможуть, на їхню думку, вибори Ради покращити ситуацію в Україні, висловили впевненість у тому, що вибори нічого не змінять, 28,8% вважають, що вибори дозволять покращити ситуацію, 7,2% вважають, що вибори тільки погіршать ситуацію, а 15,7% не змогли відповісти.

Опитування проводилося з 18 вересня по 4 жовтня в 111 населених пунктах усіх областей України, усього було опитано 2 043 респондентів, похибка вибірки - 2,2%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.