Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький ще раз “допоможе” киянам

Регіональні новини Регіон: м.Київ 9327 переглядів

Опубліковано - 9.01.2007 16:03 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький ще раз “допоможе” киянам
Черновецький ще раз “допоможе” киянам
З 1 січня 2007 року столична влада буде додатково надавати громадянам, що одержують житлові субсидії, часткові компенсації на оплату житлово-комунальних послуг.

Про це заявила заступник голови Київської міськдержадміністрації Ирена Кільчицька, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Відповідне розпорядження "Про соціальний захист населення в умовах впровадження економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги" підписав київський мер Леонід Черновецький.

За словами Кільчицької, компенсація киянам на оплату послуг ЖКГ є щомісячною адресною безготівковою допомогою і надається громадянам з міськбюджету для відшкодування додаткових витрат, пов'язаних із підвищенням цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

У випадку призначення громадянину субсидії з держбюджету, компенсація з міського бюджету призначається на такий же термін, але не раніше, ніж із 1 січня 2007 року, уточнила Кільчицька.

За її словами, громадяни, яким призначена державна субсидія, виходячи з 20% плати за житлово-комунальні послуги, з січня 2007 року будуть платити за житлово-комунальні послуги 15% свого середньомісячного сукупного доходу.

За частковою компенсацією в 2007 році, як передбачає заступник мера, звернуться до 200 тисяч родин.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.