Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У каламутній воді... У ніч виборів забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу

Довкілля Регіон: м.Київ 17021 перегляд

Опубліковано - 31.10.2012 10:15 | Всі новини | Версія для друку

У каламутній воді... У ніч виборів забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу
У каламутній воді... У ніч виборів забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу
У ніч виборів – з 28 на 29 жовтня, забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу, між Броварським проспектом і вул. Путивльською.

Про це повідомив головний координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняхівський, повідомляє прес-центр «Форум».

«Забудовники варварськи вирізали 100-річні сосни на 10 гектарах, встановили будівельний паркан. При цьому пред’явити дозвільні документи забудовники відмовилися», – сказав Черняхівський.

«Зрозуміло, що знищення зелених зон, що погіршує життя киян, буде продовжуватися до тих пір, поки щури дерибанні не будуть вигнані з Київради, а Верховна Рада не прийме закон про мораторій на ущільнювальну забудову в столиці», – підкреслив він.

Від «Аратти»: знищення історичних пам’яток і зелених зон вже давно набуло у Києві системності. І що б не заявлвяв ставленик Банкової глава КМДА Олександр Попов, пряма відповідальність за це, моральна і правова, лежить саме на ньому. А разом із ним - на парламентській фракції Партії регіонів, яка: блокує постанову про проведення у Києві виборів міського голови; протягнула поправки у закон про столицю, які наділили голову КМДА повноваженнями, які мають бути у місцевого самоврядування, а не центральної влади, органом якої є Адміністрація..

Втім, киянам також вже досить мовчки спостерігати, як знищується їхнє місто, як дерибаниться громадська казна, як депутати замість виконання своїх обов’язків погрязли у корупції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.