Аратта - На головну

21 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки “покращення”. Держстат рапортує: українці “на халявчика” напрацювали майже на мільярд

Добробут 4855 переглядів

Опубліковано - 26.11.2012 17:41 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки “покращення”. Держстат рапортує: українці “на халявчика” напрацювали майже на мільярд
Хроніки “покращення”. Держстат рапортує: українці “на халявчика” напрацювали майже на мільярд
Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в Україні в жовтні 2012 року скоротилася на 3,3% і на 1 листопада становила 896,91 млн грн, або 2,7% місячного фонду оплати праці.

Такі дані навела Державна служба статистики в черговому експрес-випуску.

З початку поточного року заборгованість по зарплаті скоротилася на 8,2%, а в порівнянні з 1 листопада 2011 року - на 23%, відзначено в повідомленні.

Минулого місяця значне скорочення заборгованості по зарплаті спостерігалося в Чернівецькій (на 65,6%), Полтавській (на 17,3%), Миколаївській (на 14,2%), Запорізькій (на 14,1%) областях, Севастополі (на 52,6%) і Києві (на 13,1%).

Зростання заборгованості з виплати зарплати у жовтні порівняно з вереснем поточного року зафіксований у Харківській (на 27,1%), Івано-Франківській (на 12,4%), Черкаській (на 6%) і Вінницькій (на 4,8%) областях.
Сума заборгованості із зарплати економічно активних підприємств, установ, організацій становить 412,64 млн грн, економічно неактивних - 53,21 млн грн, підприємств-банкрутів - 431, 06 млн грн.

Найбільша заборгованість з виплати заробітної плати на 1 листопада 2012 зафіксована в промисловості - 520,11 млн грн, у сфері операцій з нерухомим майном - 117,15 млн грн, будівництві - 100,28 млн грн, на підприємствах транспорту та зв’язку - 55, 97 млн ​​грн, сільському господарстві - 25,99 млн грн, наданні комунальних та індивідуальних послуг - 36 млн грн, торгівлі і ремонті автомобілів, побутових приладів - 15,54 млн грн, охороні здоров’я - 6,62 млн грн, освіті - 4,81 млн грн.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.