Аратта - На головну

21 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Депутати й чиновники на дорогах становлять загрозу звичайним громадянам

Добробут 5533 перегляди

Опубліковано - 4.12.2012 18:03 | Всі новини | Версія для друку

Депутати й чиновники на дорогах становлять загрозу звичайним громадянам
Депутати й чиновники на дорогах становлять загрозу звичайним громадянам
За останні два місяці в Україні трапилося чимало ДТП за участю народних депутатів, чиновників, представників міліції.

Так, 11 жовтня у с. Софіївка, що на Миколаївщині, старший сержант райвідділу міліції на власному автомобілі насмерть збив першокласника місцевої загальноосвітньої школи.

Напередодні Покрови, на трасі Вінниця – Кіровоград, за участю агітаційного мікроавтобуса народного депутата і тоді кандидата в депутати від Партії регіонів Антона Яценка, сталася аварія.

За словами свідків, агітаційний мікроавтобус «Тойота» кандидата в депутати Яценка спочатку пішов на обгін фури, а потім, без попереджувальних сигналів, різко загальмував, зупинившись біля «Мерседеса», який стояв на узбіччі.

Аби не розчавити «Мерседес», водій вантажівки різко загальмував і авто на слизькому шляху розвернуло та викинуло на зустрічну смугу. Там фура зіштовхнулася з «Камазом», а потім відкотилася і притисла «Мерседес».

Мікроавтобус «Тойота» з місця ДТП відразу ж поїхав. Водія фури в тяжкому стані «швидка» доправила до уманської міської лікарні.

Самого Яценка на місці аварії ніхто не бачив, але за кілька годин після ДТП кандидат у народні депутати заявив, що у цьому ДТП його намагалися вбити, і він вже звернувся з офіційною заявою до МВС.

23 листопада у ДТП разом із другом загинув колишній заступник міського голови Єнакієвого, що на Донеччині, Геннадій Сердобінцев. Їхнє авто зіткнулося з фурою на трасі Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Відомо, що чоловіки їхали на риболовлю.

28 листопада позашляховик «Лексус» з урядовими номерами, у якому, як виявилося, перебував голова Нацагенції з питань підготовки й проведення Євро-2012 Володимир Ковалевський, протаранив мікроавтобус Mercedes Sprinter на під’їзді до Києва і врізався в дорожнє огородження.

Металевий відбійник прошив наскрізь «Лексус» і вийшов через заднє бокове вікно, при цьому не зачепивши ні водія, ні пасажира.

Всі учасники ДТП залишилися живі.

30 листопада у Дніпропетровську трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю голови однієї з районних рад у Харківській області, в якій загинув чоловік.

Аварія сталася на пр-ті Правди. Водій автомобіля Mitsubishi Pajero, рухаючись з боку вул. Столєтова в напрямку пр-та Воронцова, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Geely. Потім він продовжив некерований рух і зіткнувся з автомобілем Mersedes-Benz 190.

У свою чергу, Geely після зіткнення продовжив некерований рух, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Skoda.

Внаслідок ДТП водій Mersedes загинув на місці. Водії Mitsubishi і Skoda отримали травми.

2 грудня в автомобільній катастрофі загинув депутат Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Анатолій Скорук. На Запорізькому шосе депутат, керуючи автомобілем Range Rover, не впорався з керуванням і врізався у відбійник. Депутат загинув на місці події.

Вчора на трасі, яка з’єднує елітне поселення Конча-Заспу зі столицею, Volkswagen зіткнувся з Opel. За інформацією потерпілої сторони, у представницькому авто їхав Анатолій Кінах із родиною, охоронцем та водієм.

Водій Opel отримав черепно-мозкову травму.

З Volkswagen же, за повідомленням ЗМІ, зняли номери, хоча їх зафіксувала аматорська камера. Патруль ДАІ блискавично оформив протокол. Евакуатор без затримок забрав машину. Прес-служба ДАІ столиці не прокоментувала цього інциденту, пославшись на те, що питання слід узгодити з керівництвом.

Пізніше Анатолій Кінах підтвердив, що їхав у цій машині.

А поблизу міста Обухів, що на Київщині не розминулися Jeep і Volkswagen Phaeton із автогосподарства Міністерства внутрішніх справ.

Чи був у салоні Volkswagen міністр МВС Віталій Захарченко в міліції не коментують, невідомо також, чи отримав він якісь ушкодження.

Щодо водія Jeep, відомо, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.