Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіяни знайшли сліди інопланетян?

Невідоме 23000 переглядів

Опубліковано - 25.01.2013 12:14 | Всі новини | Версія для друку

Росіяни знайшли сліди інопланетян?
Росіяни знайшли сліди інопланетян?
У російському вугіллі знайшли шматок механічної деталі, яку використовували ще в часи, коли на Землі бігали динозаври, а людей не існувало.

Як повідомляє The Huffington Post, фрагмент деталі нагадує зубчату "зірочку", яка могла б використовуватися в механізмі трансмісії. Дивний артефакт знайшов всередині грудки вугілля мешканець Владивостоку на ім’я Володимир.

Чоловік віддав знахідку біологу Валерію Брієру, який вирішив дослідити походження деталі. Шматок вугілля, в якій вона була, добули на Чорногородській шахті в Хакасії. Вік тутешніх покладів вугілля сягає 300 мільйонів років.

Вчені припускають, що знайдена деталь теж може мати такий же вік. Провівши аналіз знахідки, експерти з’ясували, що вона виконана зі сплаву алюмінію і магнію. На думку вчених, це є доказом, що шматок "зірочки" - рукотворний виріб. Однак хто і навіщо її створив, поки не відомо.

У свою чергу західні вчені переконані, що знайдений артефакт – сфабрикований і не становить історичної цінності.

"Якщо цей артефакт справжній, чому російські вчені не опублікували жодної статті в наукових журналах про нього? Чому взагалі досі не надали жодних деталей аналізу, який вони провели? Знаєте, скандальних знахідок так багато, що важко серед них знайти справжні", - переконана геолог Шерон Хілл.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.