Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки “покращення”. Влада Дніпропетровська готується підняти тариф на воду на 50%

Добробут Регіон: Дніпропетровська область 7938 переглядів

Опубліковано - 31.01.2013 13:00 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки “покращення”. Влада Дніпропетровська готується підняти тариф на воду на 50%
Хроніки “покращення”. Влада Дніпропетровська готується підняти тариф на воду на 50%
Діючі тарифи «Дніпроводоканалу» покривають фактичні витрати лише на 76%.

Як повідомив генеральний директор комунального підприємства «Дніпроводоканал» Костянтин Орел, через невідповідність діючих тарифів фактичним витратам, збитки водоканалу за 2012 р. склали 73,5 млн. грн.

«Зростання витрат в минулому році, порівняно з 2011-м, обумовлене тим, що ціни на електроенергію зросли на 16,5%, збільшена зарплата з нарахуваннями на 6,1%, зросли витрати за покупну воду на 2,3 млн. грн., збільшилися витрати за податками», - повідомив керівник «Дніпроводоканалу».

«Таким чином, назріла гостра необхідність перегляду рівня діючих тарифів. За нашими розрахунками, середньозважений тариф на послуги з водопостачання та водовідведення повинен становити 7,29 грн./куб. м, що на 50% вище діючого рівня», - додав Костянтин Орел.

Як повідомлялося раніше, питання підвищення перебуває у віданні НКРЕ, однак сьогодні питання підвищення тарифів не стоїть.

Нагадаємо, що в 2013 році діючі тарифи на послуги водопостачання і водовідведення КП «Дніпроводоканал» становлять: для населення - 5,388 грн./куб м (з ПДВ), бюджетних підприємств 5,988 грн./куб м, інших - 7,680 грн./куб
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.