Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Киянам радять платити за старими тарифами

Добробут Регіон: м.Київ 8299 переглядів

Опубліковано - 23.01.2007 21:26 | Всі новини | Версія для друку

Олексій Кучеренко: “Черновецький демонструє відсутність логіки і послідовності”
Олексій Кучеренко: “Черновецький демонструє відсутність логіки і послідовності”
Платити за старими цінами за житлово-комунальні послуги киянам радять заступник міністра юстиції України Лідія Горбунова і голова підкомітету Верховної Ради з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

Кияни можуть сплачувати за житлово-комунальні послуги за старими цінами. Про це повідомила заступник міністра юстиції України Лідія Горбунова. За її словами, на сьогодні діють тарифи, які були до 1 грудня.

Хоча можна платити і за новими. Оскільки у будь-якому разі робитимуть перерахунок тарифів - у більшу або в меншу сторону. За даними Мін'юсту, збільшені тарифи дотепер не були зареєстровані, а тому не вважаються дійсними.

Платити за старими цінами за житлово-комунальні послуги киянам радить і голова підкомітету Верховної Ради з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.

На його думку, розв'язання тарифної проблеми у столиці відбулося непрофесійно і популістськи. А тому владу чекає серйозне випрОбування, адже вона почала втрачати довіру серед киян.

Помилкою пан Кучеренко називає те, що усі вИтрати підприємств ЖКГ вирішили покрити за рахунок городян. Тоді як доцільніше було б їх порівну розділити між населенням та бюджетом Києва. Тарифи, за словами народного обранця, треба було підвищувати упродовж кількох років. При цьому спочатку поліпшити якість послуг, а вже потім - їхню вартість.

Олексій Кучеренко, голова підкомітету ВР з питань ЖКГ:
“Аналізуючи останні заяви нашого міра, Київського міського голови Черновецького, коли він три дні назад, в моєму розумінні, повністю дезорієнтував ситуацію, оголосивши, що дуже скоро 90 відсотків киян платитимуть за старими тарифами. Тобто він цією заявою продемонстрував повну відсутність певної логіки, певної коцепції, хоч якоїсь послідовності в діях київської влади.”

Нагадаємо, частина депутатів Київради агітувала киян сплачувати за новими розцінками. Решта, з опозиційного табору, закликає ігнорувати їх. Депутатська комісія, яка розслідує доцільність підвищення тарифів, ще не оприлюднила результатів своєї роботи.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.