Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов призначив крайнього за потоп у Києві

Регіональні новини Регіон: м.Київ 6650 переглядів

Опубліковано - 27.03.2013 13:46 | Всі новини | Версія для друку

Попов призначив крайнього за потоп у Києві
Попов призначив крайнього за потоп у Києві
Голова КМДА Олександр Попов призначив відповідального за ситуацію в Києві під час весняного паводку.

Персонально відповідальним за ситуацію з паводком буде директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовий.

При цьому Попов визнав роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій незадовільною і такою, що не відповідає ситуації, яка склалася в місті у зв’язку з негодою.

Як повідомлялося раніше, раніше глава КМДА відправив у відставку главу комунальної корпорації «Київавтодор» Георгія Глінського та начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталія Пшеничного.

Також Попов задовольнив заяву про відставку від заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, який очолював штаб для боротьби зі стихією.

В п’ятницю, 22 березня, у Києві розпочався снігопад, який виявився найсильнішим березневим снігопадом за всю історію метеоспостережень. За інформацією КМДА, за два дні загалом у Києві випало 40 млн тонн снігу.

Через негоду в Києві повністю зупинився рух транспорту, затори досягли 10 балів. Наразі тривають роботи з розчищення київських доріг. Рух столицею все ще ускладнений.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.