Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція щось шукає у свободівців

Пістолетне право 5067 переглядів

Опубліковано - 4.06.2013 15:59 | Всі новини | Версія для друку

Міліція щось шукає у свободівців
Міліція щось шукає у свободівців
Київські міліціонери провели обшуки у помешканнях шістьох активістів та прихильників Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Про це повідомила прес-службі ВО «Свобода».

За даними прес-служби, представники міліції пояснили, що до таких дій вдалися, аби знайти докази причетності націоналістів до акції 2 квітня біля Верховної Ради України.

Зокрема, як йдеться в повідомленні, близько 8-ї години ранку розпочався обшук у гуртожитку студента КПІ Андрія Ільницького, який є активістом партії.

«В кімнаті він проживає разом із трьома хлопцями-націоналістами Олегом Вовнянком, Дмитром Зубом та Олегом Загорянським. Хлопці є активістами «Студентської Свободи». Троє міліціонерів вручили їм ухвалу про обшук, яку видала суддя Шевченківського райсуду В.Малиновська за клопотанням слідчого В.Запорожцева. Однак показати посвідчення осіб міліціонери, які були в цивільному, відмовилися», - поінформували в «Свободі».

За даними партії, після двох годин обшуку у Вовнянка вилучили посвідчення спостерігача з парламентських виборів 2012 року та фотоапарат. Представники міліції також передивилися світлини на комп’ютерах хлопців. У юнаків переписали номери телефонів та їхні контакти.

Під час обшуку міліціонери забороняли хлопцям користуватися мобільними телефонами, зазначається в повідомленні.

Одночасно, повідомили у «Свободі», відбувся обшук у помешканні матері Андрія Ільницького, яка живе в місті Бердичів Житомирської области.

Також правоохоронці прийшли з обшуком до прихильниці ВО «Свобода» Оксани Шелест у місті Іванків на Київщині. Окрім того, в Броварах, що поблизу столиці, обшукали помешкання «свободівця» Сергія Бойка. Процедура тривала з 8-ї до 9-ї ранку, однак нічого з речей правоохоронці не вилучили.

Як зазначили в «Свободі», за словами самих міліціонерів, під час кожного обшуку вони хотіли знайти маски й одяг або інші речі, щоб визначити учасників акції 2 квітня 2013 року в Києві за призначення виборів у столиці.

Як повідомлялося раніше, 2 квітня біля Верховної Ради відбулася організована опозицією акція, учасники якої вимагали від депутатів призначити дату проведення виборів мера столиці і Київради.

Увечері 2 квітня до київської міліції звернулася народний депутат від Партії регіонів Ірина Горіна із заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила під стінами парламенту. Депутат повідомила, що на вулиці Шовковичній її наздогнала група громадян, близько 50 осіб з плакатами кількох опозиційних сил.

За словами депутата, агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали ображати її нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою і кидати грудки снігу і льоду. В результаті цих хуліганських дій Горіна отримала тілесні ушкодження.

Міліція за заявою Горіної відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу «Хуліганство».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.