Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Український суд вважає, що за незаконний арешт Луценка відповідати не треба

Пістолетне право 4705 переглядів

Опубліковано - 1.07.2013 11:25 | Всі новини | Версія для друку

Український суд вважає, що за незаконний арешт Луценка відповідати не треба
Український суд вважає, що за незаконний арешт Луценка відповідати не треба
Києво-Святошинський районний суд Київської області не задовольнив скаргу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на відмову слідчого Генеральної прокуратури відкрити кримінальне провадження щодо першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, слідчого Сергія Войченка, суддів Печерського районного та апеляційного судів Києва, які винесли рішення про затримання та арешт політика.

Відповідну постанову оголосив слідчий суддя 1 липня.

"Ухвала суду за скаргою Луценка, написана у поминальні дні за Конституцією, була прогнозованою - залишити без задоволення", - написала прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як повідомлялося раніше, 26 грудня 2012 захист Луценка направив на ім’я генерального прокурора заяву екс-міністра про притягнення до кримінальної відповідальності Кузьміна і Войченка за прийняття ними постанови про затримання і арешт політика 26 грудня 2010.

Луценко також вимагав притягнути до кримінальної відповідальності суддів Печерського райсуду Києва та Апеляційного суду столиці - Марії-Маргарити Пілаєва, Олександра Беца, Анатолія Кузьміна, Валерія Лашевчича, Вікторії Горкавий та Сергія Вовка.

Пізніше Луценко звернувся до слідчого судді Печерського райсуду Києва із заявою про відкриття в умовах нового процесуального законодавства кримінального провадження щодо прокурорів і суддів, які приймали незаконні рішення про його арешт в 2010 році. Луценко звернувся до суду у зв’язку з рішенням Генпрокуратури щодо його аналогічної заяви, зареєстровано 28 грудня 2012 року.

4 січня кримінальне провадження щодо прокурорів і суддів було закрито «за відсутністю в діях працівників Генеральної прокуратури, суддів складу кримінальних правопорушень». Луценко подав скаргу на це рішення.

У своїй скарзі слідчому судді екс-міністр зазначає, що кримінальне провадження за його заявою було закрито без проведення досудового розслідування та без надання належної юридичної оцінки судових рішень, всупереч рішенню Європейського суду з прав людини щодо незаконності арешту Луценка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.