Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада робить ставку на силу? Попов відмовився від діалогу з опозицією

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7636 переглядів

Опубліковано - 22.07.2013 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Влада робить ставку на силу? Попов відмовився від діалогу з опозицією
Влада робить ставку на силу? Попов відмовився від діалогу з опозицією
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов скасував зустріч з лідерами опозиційних фракцій - Арсенієм Яценюком, Віталієм Кличком і Олегом Тягнибоком.

Замість цього, він вирішив обговорити ситуацію, що склалася з профспілками бюджетників Києва, які, в першу чергу, страждають від зриву сесії Київради 11 липня.

Про це повідомило джерело в КМДА.

"Олександр Павлович у п’ятницю зустрічався з народними депутатами, які були обрані у київських мажоритарних округах. Вони досягли згоди щодо декількох ключових питань, зокрема, про необхідність проведення виборів у Києві. Але головне питання залишилось невирішеним. Опозиційні депутати заявили, що продовжуватимуть блокувати роботу Київради. Тому Попов вирішив провести широкі громадські слухання з трудовими колективами, щоб уникнути соціальної напруги, а потім вже зустрітися з лідерами опозиційних фракцій" - повідомляє джерело.

Як повідомлялося раніше, 11 липня народні депутати від опозиції заблокували роботу Київради. Як наслідок, близько півмільйона киян не зможуть отримати стимулюючі надбавки, що виплачуються з міського бюджету.

Зокрема, Київрада має ухвалити рішення виділення 98,5 млн. грн. на муніципальні надбавки працівникам соціально-культурної сфери в липні, серпні та вересні.

Вчителі повинні були додатково отримати 63,5 млн грн, лікарі - 28,3 млн. грн, працівники культури - 4,2 млн. грн, працівники галузі "Фізична культура і спорт" - 2,0 млн грн, соціальні працівники - 0, 5 млн. грн.

Термін повноважень Київради вичерпався на початку червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.