Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов зустрінеться з лідерами фракцій Київради без преси і опозиції?

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7766 переглядів

Опубліковано - 23.07.2013 13:57 | Всі новини | Версія для друку

Попов зустрінеться з лідерами фракцій Київради без преси і опозиції?
Попов зустрінеться з лідерами фракцій Київради без преси і опозиції?
Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов сьогодні, в другій половині дня, обговорить з депутатами Київради подальші дії у ситуації з блокуванням роботи міськради.

Про це Попов сказав сьогодні в інтерв’ю журналістам, відповідаючи на запитання, чи відбудеться сьогодні запланована зустріч, передає УНІАН.

За його словами, зустріч пройде у закритому режимі, тобто – без представників преси.

«Так (відбудеться – УНІАН). Після обіду, о 2-3-й годині. Вона буде закрита. Ми б хотіли обговорити... відверто сісти поговорити про ситуацію, і що далі робити», – сказав Попов.

Між тим, голова фракції «Батьківщина» Тетяна Меліхова заявила, що на зустріч її ніхто не запрошував.

«Мене не запрошували і не повідомляли про проведення такої зустрічі з головою КМДА ні письмово, ні усно. Зі ЗМІ я дізналася про те, що зустріч планується проводити за зачиненими дверима сьогодні після обіду. Також мені не відомо про місце проведення зустрічі. Тому, як на мене, вона більше схожа на таємну, на кшталт засідання, проведеного свого часу Л. Черновецьким в туалеті на 10 поверсі, ніж на намагання Попова обговорити подальші дії». - повідомила Меліхова на своїй сторінці у Facebook.

За її словами глава КМДА намагається заговорити проблему самоврядування у столиці. «Голова КМДА О. Попов заговорює питання замість того, щоб виконати свої конституційні зобов’язання: звернутися до Президента України, до голови Уряду, і ВРУ з вимогою призначити вибори Київського міського голови та Київради, повноваження якої закінчилися 2 червня 2013 року». - написала Меліхова.

На її думку аби проблеми Києва вчасно і ефективно вирішувалися потрібні легітимні органи місцевого самоврядування.«Для того, щоб господарство Києва працювало безперешкодно, все що треба зробити - призначити вибори. Це єдиний вихід. Всі інші дії будуть антизаконними: якщо секретар Київради Г.Герега призначить засідання Київради, вона перевищить свої повноваження, і має бути звинувачена за тією ж статтею, за якою засудили Ю.Тимошенко». зазначає Меліхова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.