Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали налаштовані провести засідання нелегітимної Київради

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7463 перегляди

Опубліковано - 24.07.2013 11:21 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали налаштовані провести засідання нелегітимної Київради
Регіонали налаштовані провести засідання нелегітимної Київради
У Партії регіонів налаштовані провести засідання Київської міської ради за будь-яких обставин.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів у Київраді Олексій Омельяненко.

"Нам потрібно підтримати вчителів перед початком навчального року! Ми обговорювали можливість звернення до парламенту з приводу призначення виборів, але опозиція, ймовірно, буде блокувати роботу – в будь-якому випадку засідання Київради відбудеться, і, незважаючи на те що можуть розглядатися різні варіанти, воно пройде в сесійній залі ", – заявив Омельяненко, пише "Коммерсантъ Украина".

Натомість представники опозиції заявили, що продовжать блокувати роботу Київради.

"Незаконна Київрада не повинна збиратися! Ми не дамо комусь перевищувати свої повноваження. Те, що Олександр Попов провів свою зустріч кулуарно, що не запросивши нас, говорить про те, що у влади немає плану виходу із ситуації, - Олександру Попову потрібно піти до Віктора Януковича, Микола Азарова та Володимира Рибака і переконати їх у тому, що провести вибори в Києві необхідно!" - заявила голова фракції «Батьківщина» в Київраді Тетяна Меліхова.

Як повідомлялось, 23 липня Меліхова заявила, що їй не повідомляли про проведення зустрічі голови КМДА з представниками фракцій Київради.

На цій зустрічі, як повідомив депутат Київради, лідер фракції "Республіка Київ" Денис Москаль, було домовлено, що сесію Київради необхідно провести до 20-х чисел серпня.

Водночас на зустрічі говорили, що для успішного проведення сесії необхідно знайти компроміс із народними депутатами від опозиції. Попов і керівники депутатських фракцій Київради мають намір провести переговори з народними депутатами.

Зустріч Попова з представниками парламентських опозиційних фракцій 19 липня завершилась нічим. Водночас під час засідання Олександр Попов та голови провладних фракцій Київської міської ради заявили, що вважають за необхідне проведення сесії Київради у серпні.

11 липня опозиціонери зірвали сесію Київради, оскільки вважають її не легітимною. Секретар Галина Герега змушена була закрити сесію, але заявила, що не виключає проведення позачергової сесії.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.