Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичні таксисти розпочали страйк

За право людини Регіон: м.Київ 6958 переглядів

Опубліковано - 14.08.2013 11:12 | Всі новини | Версія для друку

Столичні таксисти розпочали страйк
Столичні таксисти розпочали страйк
Київські водії таксі прийшли під Кабінет міністрів і почали протест проти ініційованого Міністерством інфраструктури законопроекту “Про перевезення на таксі”.

Біля Кабміну зібралися 20-30 осіб. У руках вони тримають синьо-жовті прапори з написом "Таксі столиці" і білою емблемою.

Навпроти будівлі Кабміну, на протилежному боці вулиці Грушевського, також стоять водії з плакатами: "Кулуарний законопроект про перевезеннях на таксі від Мінінфраструктури розроблено в інтересах чиновників-кришувачів", "Директор департаменту автомобільного транспорту Мінінфраструктури Дмитро Петухов = господар донецької служби таксі?", "Вимагаємо відставки директора департаменту автомобільного транспорту Мінінфраструктури Дмитра Пєтухова", "Чиновники Мінінфраструктури кришують нелегальні таксі України".
Крім того, по вулиці Грушевського постійно проїжджають автомобілі таксі з прапорцями "таксі столиці".

Керівник Спілки професійних водіїв таксі міста Києва Сергій Григоренко заявив, що розроблений законопроект не гарантує відшкодування пасажирам шкоди в разі будь-яких інцидентів на дорозі.

"Нелегальний таксист вам ніколи не компенсує завдані збитки", - підкреслив він.

За словами співголови громадської організації "Таксі столиці" Дениса Садоха, робота над даним законопроектом йде вже 3 роки, однак Мінінфраструктури не врахував пропозиції таксистів.

"Ми писали, зверталися, пропонували. Департамент робить все на свій лад, дотримуючись своїх комерційних інтересів, оскільки у них є своя служба (служба таксі) і вони намагаються підлаштувати під себе весь ринок", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, чому таксисти вимагають відставки керівника департаменту автотранспорту Мінінфраструктури Дмитра Петухова, Садоха сказав, що у таксистів є документи і факти, що підтверджують, що "даний чиновник має свій комерційний інтерес в цьому законі".

Він додав, що у Пєтухова "є свої інформаційно-диспетчерські служби в місті Донецьку".
За словами Садоха, чиновник, який "має пряму зацікавленість, не має права розробляти такий законопроект".

Він підкреслив, що діяльність подібних чиновників призвела до падіння послуг на ринку таксі і безконтрольності з боку держави.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.