Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ДАІ в Києві почала тестувати систему автофіксації порушень ПДР

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8267 переглядів

Опубліковано - 12.09.2013 14:46 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ в Києві почала тестувати систему автофіксації порушень ПДР
ДАІ в Києві почала тестувати систему автофіксації порушень ПДР
Електроніка буде спрацьовувати на перевищення швидкості, проїзд на червоний і перетин подвійної суцільної. Результати - вражають. Тільки одна камера за дві години роботи зафіксувала 1352 перевищень швидкості.

Управління ДАІ України повним ходом готується до початку автоматичної відео фіксації.

Поки нардепи готують законодавчу базу, яка повинна бути готовою вже до кінця року, працівники ДАІ перевіряють, як працюватиме автоматична система, повідомляє first-gear.in.ua.

Сірі бокси з тонованим склом і камерою всередині встановлюють на узбіччі або підвішують на шляхопроводах. Один з таких боксів стоїть на проспекті Перемоги біля Берестейської і дивиться в бік центру. Ще кілька на Олени Теліги. Є вони і на в’їзді до Києва.

За словами даішників, вони самі здивувалися першим результатам. Один тільки «ящик», який встановлений на проспекті Перемоги біля станції метро Берестейська, за пару годин своєї роботи зафіксував 1352 перевищень швидкості.

«Ми всі знаємо, згідно з рішенням Конституційного суду автоматична фіксація була визнана незаконною. Але при цьому в національному плані дій є завдання Кабміну, розробити законопроект про введення автоматичної фіксації про порушення правил дорожнього руху», - заявив Сергій Будник, голова Центру безпеки руху ДАІ МВС.

За словами Будника, термін подання законопроекту 1 грудня. Але законопроект вже готовий і готовий відправитися на громадське обговорення.

Законопроект передбачає, що буде фіксуватися кілька порушень - це швидкість, проїзд перехрестя, виїзд на зустрічну смугу, стоянка і парковка, порушення швидкісного режиму.

Сергій Будник уточнив, що в Києві вже тестується кілька систем автоматичної фіксації. Зроблено це для того щоб під час врегулювання законодавчої бази, в ДАІ змогли рекомендувати найефективнішого виробника, постачальника обладнання та програмного продукту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.