Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Законотвочі махінації. Парламент ухвалив податковий закон зі сфальшованого законопроекту

Скандал 9330 переглядів

Опубліковано - 24.10.2013 18:36 | Всі новини | Версія для друку

Законотвочі махінації. Парламент ухвалив податковий закон зі сфальшованого законопроекту
Законотвочі махінації. Парламент ухвалив податковий закон зі сфальшованого законопроекту
Сьогодні Верховна Рада закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків. Ініціатором законопроекту є Кабінет Міністрів

Його ухвалили 239 депутатів. Проти проголосувало 38, 1 - утримався, а не голосували - 136 депутатів.

Це голосування спричинило блокування трибуни. «Якщо ви ще не зрозуміли, що відбувається в Раді, чому блокується, поясню. Регіонали, під виглядом економічного закону протягнули норму, згідно з якою Кличку може бути відмовлено в реєстрації кандидатом в президенти. Це внесення змін до Податкового кодексу, а саме : Пункт 70.1 статті 70 доповнити новим абзацом такого змісту: «Фізична особа, яка є резидентом іноземної країни, тобто не проживає в Україні, може бути взята на облік за місцем реєстрації свого перебування (проживання) на території України», - написав на своїй сторінці і facebook Олександр Аронець.

«Тобто, оскільки Кличко платив податки у Німеччині, він визнається резидентом іноземної країни, таким чином він не проживав в Україні необхідні для балотування 10 років! І що цікаво, за таку норму проголосував начебто опозиційний, а на ділі провладний депутат Доній», - пише він.

«Підпункт 170.11.1 пункту 170.11 статті 170 доповнити реченням такого змісту: «У випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної країни, вона вважається такою, що не проживає в Україні». Також цим пунктом Кличку фактично закривається можливість балотуватись!» - додав Аронець.

Формально автором зазначених поправок значився нардеп з «Батьківщини» Ігор Бриченко. Однак сам він наполягає на тому, що таких поправок до законопроекту не надавав.

Голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк з трибуни парламенту, йому стало відомо, що зазначені поправки було сфальшовано за командою Президента Віктора Януковича вночі.

Яценюк закликав спікера Володимира Рибака не підписувати сфальшований законопроект, натомість скандальні поправки з нього вилучити.

Водночас, голова профільного Комітету нардеп-регіонал Віталій Хомутинник на брифінгу сказав, що неможливо змінювати текст проголосованого законопроекту. За його словами, скандальні поправки можна прибрати, але для того потрібно в якійсь спосіб повернутися до переголосування. Хомутинник сказав, що не знає як це зробити.

Між тим лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявив на брифінгу у парламенті, що Бриченко власноручно, в присутності декількох членів Комітету подавав ці поправки на декількох сторінках. Він назвав звинувачення Яценюка «виставою». За словам Єфремова, він особисто підійшов до Кличка і порадив йому привести свої фінансові справи у відповідність з вимогами законодавства до початку виборів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.