Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали розгортають агітаційну кампанію в стилі сталінських часів

Назад в СРСР 16056 переглядів

Опубліковано - 6.11.2013 17:29 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали розгортають агітаційну кампанію в стилі сталінських часів
Регіонали розгортають агітаційну кампанію в стилі сталінських часів
Більшість жителів Луганська заявили про необхідність повернення в Україну $500 млн, у незаконному привласненні яких звинувачують Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка.

Такі результати опитування, яке сьогодні провели активісти обласної організації «Молоді регіони».

Активісти зверталися до перехожих із запитанням: «Що, на вашу думку, важливіше для майбутнього нашої країни - лікування Тимошенко в розкішних умовах за кордоном чи повернення країні $500 млн, виведених на закордонні рахунки урядом Лазаренка - Тимошенко?».

Учасники акції підкреслили, що, коли стоїть вибір: повернення Україні півмільярда доларів чи лікування опозиціонера, який причетний до незаконного вивезення цих активів у часи прем´єрства Павла Лазаренка, - рішення очевидне.

У той же час, за інформацією, отриманою ZN.UA з ряду обласних адміністрацій півдня і сходу України, владі на місцях у цих регіонах дано розпорядження організувати найближчим часом народне обговорення можливості відправлення екс-прем´єр- міністра Юлії Тимошенко на лікування за кордоном.

У першу чергу, цій темі повинні бути присвячені ефіри у підконтрольних владі теле- і радіо ЗМІ. При цьому, заздалегідь визначено резюме таких обговорень: «відпускати Тимошенко можна, але тільки після того, як вона і Павло Лазаренко повернуть гроші».

Офіційного підтвердження цих «темників», які тепер поширюються не в електронному і не паперовому вигляді, отримати не вдалося.

Як повідомлялося раніше, 4 листопада стало відомо, що Міністерство доходів і зборів України почало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна у справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюється група осіб, включаючи українських екс-прем´єрів Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка.

За інформацією лідера фракції партії регіонів Олександра Єфремова, є досить великі підстави припускати, що на сьогоднішні знаходяться в полі зору близько півмільярда доларів і до 1 мільярда доларів.

При цьому він зазначив, що не звинувачує Тимошенко в якихось злочинах, а розповів про те, що відбувається «певний процес».

Від «Аратти»: більшість експертів вже висловили думку про те, що зазначена кампанія -суто пропагандистська, оскільки судом США встановлено рахунки Лазаренка у декількох банках на суму $250 млн., походження яких є підозрілим. Однак, остаточного висновку щодо їхнього злочинного походження досі не існує.

А стосовно Тимошенко - наразі не існує ні судових процесів щодо бодай одного центу сумнівного походження у жодній з країн, як і не існує в природі жодного закордонного рахунку Тимошенко, на який накладено арешт.

Сама ж пропагандистська кампанія на надуманних фактах - скоріш за все нагадує «розвінчання ворогів народу» чи «троцкістських агентів Анатанти» часів Сталіна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.