Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Навіть мер Донецька помітив серед сепаратистів російських “гастролерів”

Регіональні новини Регіон: Донецька область 13083 перегляди

Опубліковано - 8.04.2014 14:43 | Всі новини | Версія для друку

Навіть мер Донецька помітив серед сепаратистів російських “гастролерів”
Навіть мер Донецька помітив серед сепаратистів російських “гастролерів”
Мер Донецька Олександр Лук’янченко переконаний, що серед сепаратистів, які захопили ОДА, велику частину становлять не мешканці міста, а гості.

Про це Лук’янченко повідомив журналістам 8 квітня під час прес -конференції.

"Дуже багато іногородніх!", - сказав Лук’янченко.

Він розповів, що колеги з Донецької міськради на вихідні, коли сепаратисти прийшли під будівлю ОДА, чули, як вони вголос дивувалися, що у Донецьку "залізні люки" на каналізації.

Лук ’янченко також зауважив, що відстежити і не допустити сепаратистів у місто вкрай складно: їх "привозять маршрутними таксі по 5, максимум 7 людей".

"Ми знаємо з яких міст приїжджають " , - додав він без уточнень.

Як повідомлялося раніше, також Лук’янченко повідомив, що сепаратисти перекривають мешканцям Донецька газ, щоночі підпалюють автомобілі та намагалися захопити громадський транспорт, щоб перетворити частину тролейбусів у барикади.

Нагадаємо, сепаратисти, які 6 квітня захопили будівлю Донецької ОДА, продовжують перебувати всередині будівлі та планують використовувати жінок і дітей у якості живого щита під час можливого штурму ОДА.

За інформацією джерел Тиждень.ua, сепаратистські акції у Донецьку та Луганську відбуваються не за прямої підтримки Росії, а за прямого сприяння олігарха Ріната Ахметова та лідера парламентської фракції ПР Олександра Єфремова. Єфремов інфомацію щодо себе заперечує.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.