Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ впіймала у Львові російського шпигуна, якого закинули ще два роки тому

Захист держави Регіон: Львівська область 9635 переглядів

Опубліковано - 1.08.2014 18:47 | Всі новини | Версія для друку

СБУ впіймала у Львові російського шпигуна, якого закинули ще два роки тому
СБУ впіймала у Львові російського шпигуна, якого закинули ще два роки тому
Служба безпеки України не допустила реалізацію задуму російських спецслужб щодо створення у західному регіоні України агентурної мережі, завданням якої був збір таємної інформації про сили та засоби, задіяні у антитерористичній операції на сході держави.

30 липня ц.р. у Львові співробітники СБУ затримали громадянина РФ, який за завданням російської військової розвідки мав створити агентурну мережу з числа колишніх та діючих військовослужбовців. Незаконно отриману таємну інформацію зловмисник повинен був передавати своїм кураторам, які координували антиукраїнську діяльність з тимчасово окупованої території АР Крим, повідомляє прес-центр СБУ.

Встановлено, що російський шпигун прибув до України ще два роки тому і оселився у Львові під прикриттям підприємництва. У березні іноземець активізував свою шпигунську діяльність - підшукував осіб, які могли б надати йому таку інформацію за грошову винагороду.
Співробітники СБУ затримали зловмисника на «гарячому», коли він намагався отримати дані про відрядження військових в район АТО.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.1 ст.114 (шпигунство) Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ у Львівській області. Зловмисника взято під варту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.