Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Протистояння на Майдані – це провокація

Національне питання Регіон: м.Київ 8347 переглядів

Опубліковано - 8.08.2014 12:26 | Всі новини | Версія для друку

 Протистояння на Майдані – це провокація
Протистояння на Майдані – це провокація
Протистояння на Майдані організували, щоб дестабілізувати ситуацію в столиці.

Про це в ефірі Першого національного телеканалу заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Уже кілька тижнів комунальні служби прибирають Майдан, тому що під барикадами вже живуть щури, є неприємний запах. До мене, як міського голови, приходять листи від киян з вимогами вжити заходів. У середу (6 серпня – ред.), наприклад, комунальники вивезли 30 вантажівок сміття, але, коли в четвер (7 серпня – ред.) вранці комунальники почали працювати, в них почали кидати каміння, а потім запалили шини. Захопили 7 одиниць техніки", – зазначив Кличко.

Він наголосив, що в наметах на Майдані знайшли зброю.

«Я звернувся до керівництва київської міліції, щоб правоохоронці забезпечили безпеку киян, адже на Майдані вилучили гранатомет, кілька автоматів і боєприпаси», – заявив мер, підкресливши, що патріоти, які вболівають за незалежність України, зараз беруть участь в АТО.

«У мене є чітка позиція: ми знаємо, хто є справжніми патріотами, які захищають цілісність і незалежність України. Ми знаємо, де вони перебувають. На Майдані сьогодні тільки засмагають, збирають гроші, «кришують». Днями затримали 37 осіб за спробу рейдерського захоплення ресторану», – зазначив міський голова.

Кличко заявив, що столична влада кілька місяців переконувала мешканців наметового містечка на Майдані і робила все, щоб домовитися і знайти компроміс.

«Кожен день відбуваються зустрічі і наради щодо Майдану, і кожен день його мешканці заявляють про нові вимоги: встановити нові намети, кондиціонери, туалети. Я вдячний тим, хто пішов нам назустріч і звільнив приміщення КМДА та частину Хрещатика і переїхав у Київську фортецю", – зазначив Кличко.

Як повідомлялося раніше, 7 серпня на Майдані Незалежності відбулися сутички, коли комунальники з’явилися, щоб звільнити проїжджу частину Хрещатика від барикад.

Начальник міліції Києва Олександр Терещук повідомив, що під час сутичок постраждали 50 правоохоронців.

У "Київавтодорі" заявили про побиття працівників підприємства та пошкодження техніки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.