Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ знешкодила російську диверсійну групу, яку очолював мілціонер-зрадник

Захист держави Регіон: Харківська область 9212 переглядів

Опубліковано - 24.11.2014 13:39 | Всі новини | Версія для друку

СБУ знешкодила російську диверсійну групу, яку очолював мілціонер-зрадник
СБУ знешкодила російську диверсійну групу, яку очолював мілціонер-зрадник
Співробітники Служби безпеки України викрили та затримали диверсійно-підривну групу, яка готувала вибух у приміщенні одного із районних відділів МВС України, розташованому у густонаселеному районі міста Харкова.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У ході оперативно-розшукових заходів СБУ встановила двох членів злочинної групи. Ними виявилися громадяни України, 1964 та 1972 р.н. Старший із зловмисників працював дільничним інспектором райвідділу, який планувалося підірвати. Його подільник був звільнений з лав МВС раніше та підтримував тісні стосунки з колегою по колишній роботі. Вибуховий пристрій планувалося активувати у час найбільшого скупчення людей у приміщенні райвідділу.

«Незважаючи на те, що останнім часом диверсанти виявляють підвищену активність у Харкові та Харківській області, Служба безпеки України просить харків’ян зберігати спокій - наші харківські колеги жертовно і самовіддано працюють для збереження безпеки і спокою харків’ян», - наголосив радник Голови СБУ Маркіян Лубківський.

Під час обшуку за місцем проживання одного із зловмисників, було виявлено т.зв. «прилипаючу» міну «СПМ», яку планувалось використати для скоєння терористичного акту.

За вказаним фактом слідчим відділом Управління СБ України в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативні-слідчі дії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.