Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Газпром” продає свої активи в Європі?

Газоват 6455 переглядів

Опубліковано - 7.04.2015 15:20 | Всі новини | Версія для друку

“Газпром” продає свої активи в Європі?
“Газпром” продає свої активи в Європі?
“Газпром” виставив на продаж 10,5-процентну частку в німецькій газорозподільної компанії Verbundnetz Gas (VNG) у рамках реалізації нової стратегії згортання своєї присутності в Європі.

Про це ТАСС повідомили три галузеві джерела.

За словами джерела, близького до російської монополії, у "Газпрому" є кілька пропозицій про придбання її частки в VNG. Друге джерело в галузі підтвердило наміру "Газпрому" продати цей пакет акцій.

VNG є газорозподільною компанією Німеччини, яка займається продажем газу не тільки в ФРН, але і в Австрії, Італії, Чехії, Словаччині та Польщі.

VNG реалізує проекти з видобутку газу в Норвегії, а також володіє підземними сховищами.

Пакет "Газпрому" готова купити німецька EWE, яка восени минулого року придбала 15,79% пакет VNG у головного партнера російської монополії в Європі - німецької Wintershall, консолідувавши тоді 63,69%. Блокуючий пакет акцій VNG належить кільком комунальним господарствам Німеччини.

Джерело уточнило, що хоча угода ще не завершена, але домовленості з EWE про продаж пакета вже підписані. Вартість пакета може скласти близько 200 млн євро, виходячи з угоди Wintershall і EWE в 320 млн євро за 15,79% акцій VNG.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.