Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Срілчяина у Мукачевому

Надзвичайна подія Регіон: Закарпатська область 13762 перегляди

Опубліковано - 11.07.2015 19:40 | Всі новини | Версія для друку

Срілчяина у Мукачевому
Срілчяина у Мукачевому
При в’їзді до Мукачева озброєні автоматичною стрілецькою зброєю заблокували дорогу до міста, стрілянина сталася в районі Червоної гірки.

Як повідомляє місцеве видання Mukachevo.net, події відбуваються на території комплексу Антарес та колишнього клубу Червоний дракон, що по вулиці Лєрмонтова, де і було чутно численні постріли.

За інформацією видання, озброєні особи, які представилися як "Правий сектор" зайняли територію комплексу.

На місце подій прибула вже міліція та СБУ. Інформація про жертв поки уточнюється.

За даними місцевого видання, близько 14:00 виникла перестрілка неподалік Червоної гори на трасі Київ-Чоп, як продовження розбірок.

Зазначається, що рух транспорту по вулиці Данила Галицького (колишня Дзержинського) обмежено. В частині від Бульвара Гойди і до виїзду з міста. Постріли чутно в районі АЗС поблизу Червоної Гірки. Оголошено план перехоплення.

На даний момент відомо про 8 поранених.

"Одна людина в вкрай важкому стані. У нього поранення голови. 5 спецпризначинців та один водій отримали вогнепальні поранення. За словами медиків була присутня і важка зброя типу гранатомета", - йдеться у повідомленні.

У стрілянині, яка сьогодні сталася в Мукачевому на Закарпатті, вбито троє нападників, також поранені троє міліціонерів і четверо цивільних.

Причиною нападу міг бути переділ сфер впливу, написав у Facebook депутат Верховної Ради, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Група озброєних осіб чисельністю 15 – 20 чоловік приїхала на об’єкт, до якого був причетний народний депутат України, що має за плечима сумнозвісний досвід 90-х років, – Михайло Ланьо", – зазначив Геращенко.

"На місце конфлікту прибули наряди міліції, по яких нападники відкрили вогонь зі стрілецької зброї і випустили кілька гранат із гранатометів. Пострілами з гранатометів нападники знищили два міліцейські автомобілі", – повідомив радник міністра.

За словами Геращенка, решта нападників заблоковані в лісопосадці, їм запропоновано скласти зброю і здатися.

У Мукачеві зловмисники пострілами з гранатомета знищили два міліцейських авто.

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних осіб і трьох працівників міліції. Потерпілим надається необхідна медична допомога. Один потерпілий і один правоохоронець перебувають у важкому стані.

"Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто", - сказано в повідомленні глави МВС.

"Наразі угрупування оточено; бандитам запропоновано здатися. У разі відмови до злочинців, згідно чинного законодавства, буде застосовано силу", - повідомив Аваков.

Як повідомляє місцеве видання KarpatNews та очевидці у соцмережах, у Мукачевому заблоковано один з під’їздів до міста. Озброєні люди вели вогонь зі стрілецької зброї, є загиблі та поранені.

За словами очевидців, "спочатку жителі міста над Латорицею побачили колону із 7-ми джипів з символікою "Правого сектору", які у повній бойовій комплектації (з автоматами, прилаштованими до автомобілів кулеметами та іншим військовим начинням) їздили Мукачевом".

"Згодом очевидці повідомили, що чули стрілянину неподалік річкового мосту. За попередньою інформацією, ті ж правосекторівці стріляли у спортивному комплексі "Червоний Дракон". У ході перестрілки було вбито двох молодих цивільних людей", - йдеться у повідомленні.





Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.