Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Солдат-строковик Нацгвардії був застрелений під парламентом

Надзвичайна подія Регіон: м.Київ 14540 переглядів

Опубліковано - 31.08.2015 22:40 | Всі новини | Версія для друку

Солдат-строковик Нацгвардії був застрелений під парламентом
Солдат-строковик Нацгвардії був застрелений під парламентом
Боєць Національної гвардії Ігор Дебрин загинув все ж від кулі в серце, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в Twitter.

".... Один загиблий солдат Нацгвардії - кульове поранення в серце... думали осколок - а хтось під шум ще і стріляв", - написав міністр. ((((((((((( .... Один загиблий солдат Нацгвардії-кульове поранення в серце.. думали осколок - а хтось під шум ще й стріляв(( — Arsen Avakov (@AvakovArsen) 31 серпня 2015

Раніше Аваков повідомляв про загибель бійця Нацгвардії, пораненого під час зіткнень під Верховною Радою, від осколки гранати. " Загиблий солдат Дебрин -24 років - з Херсона - все-таки осколок в серці, не куля", - написав тоді він.

Сьогодні, 31 серпня, Рада попередньо схвалилазаконопроект щодо децентралізації в Україні, який, крім іншого, дає широке місцеве самоврядування в Донбасі. Після цього під Радою почалися заворушення.

Після зіткнень під Радою щонайменше 122 людини були госпіталізовані, більшість з яких - силовики, один боєць Нацгвардії загинув, заявив глава МВС Арсен Аваков.

Аваков також зазначив, що затримано було 30 чоловік, і один з них зізнався, що кинув гранату, в результаті вибуху якої загинув молодий службовець Нацгвардії з Херсона. Крім того, міністр МВС безпосередньо звинуватив "свободівців" у вибуху бойової гранати під Радою та провокаціях, назвавши їх справжніми "злочинцями".

У самій "Свободі" стверджують, що силовики "першими застосували силу до протестувальників", а влада провокує патріотів", тому вся відповідальність за "теракт" у Раді лежить на них.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.