Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Стала відома кількість кандидатів, які боротимуться за крісло мера Києва

Самоврядування Регіон: м.Київ 13276 переглядів

Опубліковано - 2.10.2015 11:43 | Всі новини | Версія для друку

Стала відома кількість кандидатів, які боротимуться за крісло мера Києва
Стала відома кількість кандидатів, які боротимуться за крісло мера Києва
Київська міська територіальна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на посаду мера.

Відповідне рішення було прийнято в ході засідання Київського міського тервиборчкому увечері 1 жовтня.

Як зазначається, участь у виборчих перегонах з виборів Київського міського голови візьмуть 29 кандидатів.

Зокрема, 1 жовтня було зареєстровано 9 кандидатів: екс-голова КМДА, колишній член Партії регіонів, а нині глава партійного списку "Наш Край" на виборах до Київради Володимир Макеєнко; нардеп від Радикальної партії, заарештований за підозрою в корупції, Ігор Мосійчук; кандидат у нардепи по округу №212 м. Києва у 2014 р. Тетяна Монтян від партії "Спільна дія"; екс-прем’єр-міністр Юрій Єхануров від партії "Відродження"; політик і бізнесмен Геннадій Балашов від партії "5.10"; Роман Михайлов від партії "Сила людей"; Дмитро Павліченко від Української республіканської партії; Олексій Самохін від "Автомайдану" та самовисуванець Микола Дульський.

Раніше ТВК зареєструвала кандидатами на посаду мера Києва 20 осіб, серед яких: чинний мер Києва Віталій Кличко ("Солідарність"), самовисуванець Євген Рибчинський, ресторатор і депутат Київради Сергій Гусовський ("Самопоміч"), Олександр Пузанов ("Опозиційний блок"), самовисуванець Сергій Мельничук, Геннадій Корбан ("Укроп"), екс-голови КМДА Олександр Омельченко (партія "Єдність") і Володимир Бондаренко ("Батьківщина"), нардеп Борислав Береза ("Партія рішучих людей"), Сергій Думчев ("Рух за реформи"), екс-нардеп Олександр Мирний ("Свобода"), Володимир Рубан (партія "Офіцерський корпус"), Анастасія Білоус (партія "Відродження України"), а також Дарт Вейдер.

Крім того, ТВК завершила реєстрацію кандидатів у депутати Київради від місцевих організацій політичних партій. Загалом у столичних виборчих перегонах візьмуть участь 40 місцевих організацій політичних партій, серед них - партія "Блок Дарта Вейдера".

Так, 1 жовтня ТВК зареєструвала понад 20 столичних парторганізацій: "Республіка", "5.10", "Нове життя", "Воля", "Совість України", Патріотична партія України, "Наш Край", Радикальна партія Олега Ляшка, "Сила людей", "Відродження", "Спільна дія", "Народний рух України", "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, Українська республіканська партія, "Партія простих людей" нардепа Сергія Капліна, "Автомайдан", "Сила громад", Аграрна партія України, "Офіцерський корпус", "Блок Дарта Вердера", Національна демократична партія України, "Спільна справа" і Українська народна партія.

Нагадаємо, раніше ТВК зареєструвала близько 20 партій, зокрема, "Солідарність", "Самопоміч", "Опозиційний блок", "Укроп", "Партія рішучих громадян", "Рух за реформи", "Свобода", "Батьківщина", "ДемАльянс" та ін.

Рішення про реєстрацію кандидатів ТВК має оприлюднити до 3 жовтня.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.