Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через банальне нехлюйство монополіста ціле місто лишилося без газу

Надзвичайна подія Регіон: Закарпатська область 11395 переглядів

Опубліковано - 15.10.2015 00:33 | Всі новини | Версія для друку

Через банальне нехлюйство монополіста ціле місто лишилося без газу
Через банальне нехлюйство монополіста ціле місто лишилося без газу
ПАТ «Запоріжгаз» 13 жовтня проводив регламентні ремонтні роботи, через які було припинено газопостачання в Бердянськ.

Про це повідомила прес-служба мерії Бердянська.

За словами газовиків роботи були завершені в заплановані терміни. Близько 0 годин 14 жовтня подачу газу в місто було відновлено. Але через те, що бердянці користувалися газом протягом дня, коли тривали ремонтні роботи, блакитне паливо, закачане у систему, було використано повністю. В результаті у систему потрапило повітря. Тому газу у населення немає. Щоб відновити газопостачання, працівники "Запоріжгазу" почали поквартирний та побудинковий обхід. За правилами подавати газ в будинок можна тільки тоді, коли у всіх квартирах перекриті крани перед газовими приладами. Тобто тепер процедура подачі газу займе чимало часу. Газовики почали роботи від входу в місто газової труби - з мікрорайону "Військове містечко". Бердянське підприємство газового господарства буде посилено додатковими бригадами з інших регіонів області. Але сказати конкретно, коли буде газ у абонентів у всьому місті, зараз ніхто не може.

Необхідно зауважити, що газове господарство Бердянська підпорядковується не місту, а ПАТ «Запоріжгаз». Це монополіст, який не погоджує свої дії з місцевою владою, в кращому випадку повідомляє про відключення і роботи. У тому, що трапилось, можна звинуватити і бердянців, які продовжували користуватися газом, коли попереджали, що цього робити не можна. Однак вина монополіста у тому, що не можна планувати ремонтні роботи, коли на вулиці вже холодно і люди вмикають газові котли. Тож, Бердянська влада підняла питання про притягнення до відповідальності винних у ситуації з відсутністю газу в місті.

Як повідомлялося раніше, сьогодні у Запорізькій області перебував з робочим візитом Президент України Петро Порошенко. Чи доповіли місцеві чиновники гаранту про надзвичайну ситуацію - не відомо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.